Välkommen på frukostträff i Malmö 24 maj

Dela denna artikel i sociala medier

PerformIQ bjuder in till ett inspirerande frukostseminarium torsdagen den 24 maj med Leila Söderholm och Thomas Ravelli. Starta dagen med frukost, nätverksmingel, föreläsningar och några skratt! Lär dig om strategier för ett hälsosamt livspussel och roligare arbetsliv.

Leila Söderholm
Leila har 20 års erfarenhet av att arbeta med att coacha personal till mer glädje och bättre hälsa. 2017 utnämndes hon till Årets hälsoinspiratör. Leila är en flitigt anlitad och populär föreläsare.
Hennes kompetens och unika kontakt med åhörarna skapar ett starkt engagemang. Leila skriver för Sveriges största magasin och är expert på Tv4. Dessutom har hennes tips funnits på mjölkpaketen flera gånger!

Thomas Ravelli
Thomas har hyllats efter VM-straffen -94. Han har deltagit i 143 landskamper och är rankad som en av världens bästa målvakter. Nästan ett kvarts sekel av elitidrott har gett unika
lärdomar och erfarenheter som Thomas delar med sig av på sina föreläsningar. När allt står på spel, levererar Thomas. 2014 vann han Mästarnas mästare. I år är han aktuell i Kanal 5:s Superstars.

PROGRAM
07.00 Frukost och mingel
07.30 PerformIQ hälsar välkomna
07.40 Leila: Strategier för ett hälsosammare arbets- och privatliv
08.20 Thomas: Prestationshöjande arbetsglädje och egna erfarenheter

VAR: Skybaren SKAJ, Malmö Arena hotel

Vi har nu stängt anmälningsformuläret. Om du är intresserad av en plats så kan eventuellt avhopp ske som skapar fler platser. Maila marknad@performiq.se för mer information.

 

FLER NYHETER OCH TIPS