• Översätt
Rekrytering i förändring – Sara Davidsson i Digitala Snuttepodden

Rekrytering i förändring – Sara Davidsson i Digitala Snuttepodden

Målgörare i laget eller strävsam ensamvarg i simbassängen? Hur kan dina egenskaper från idrotten ge digitala experter som staten vill ha? Och behöver du först bli busschaufför för att bli en av 30 programmerare på 1000 sökande? Lyssna till vår Vice VD Sara Davidsson i Digitala Snuttepodden.

Du hittar avsnittet här:

https://podcasts.apple.com/se/podcast/digitala-snuttepodden/id1516816493?i=1000509502320

Nytillskott till Hall of Fame

Vi hälsar varmt välkommen till Robert Kronberg - vårt senaste tillskott till Hall of Fame! Läs mer om hur ni kan få hjälp av Robban att ta nästa steg i er organisation.

Webinar tillväxt inom SaaS

Hur rekrytering kan driva tillväxt inom SaaS? Det ska Stefan Halling från PerformIQ och Gustaf Delemark från Upsales besvara under 30 min på Zoom!

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.