• Översätt
Webinar team och teknik inom e-handel

Webinar team och teknik inom e-handel

TEAM, TEKNIK & FRAMGÅNGSRIK E-HANDEL

Ökad näthandel sätter press på logistikbranschen. Den växande e-handelsmarknaden skapar allt större volymer och krav på snabbare leveranser. Global personalbrist är ett hinder och det är uppenbart att lagerprocesser, distribution och orderhantering behöver en hållbar strategi. En ny studie från Zebra Technologies visar att två av branschens tre största utmaningar är att förvärva och behålla bra personal för att öka produktiviten samt ta större kliv mot fler tekniska lösningar för digitalisering av logistikkedjan.

Under 30 minuter tar vi dialogen kring hur vi bäst samkoordinerar oss för framgång i alla led och pratar om årets Black Week ​–​​​​​​ stod branschen pall för trycket som spås vara det högsta någonsin?

Lyssna till Stefan Halling från PerformIQ samt Håkan Hammar från Zetes

 två perspektiv, en gemensam målsättning: framgångsrik e-handel.  

 

Anmälan sker här: https://bit.ly/2Jgm366

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.