Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

Efter att ha arbetat på PerformIQ i nästan fem år, kan Henrik Nordfält konstatera att han stormtrivs.

Idrotten genomsyrar hela PerformIQs företagskultur. För den idrottsintresserade är det här en väldigt bra arbetsplats, säger Henrik Nordfält, kundansvarig PerformIQ.

PerformIQ älskar idrott. Därför är det också självklart att de personer som trivs i PerformIQs säljteam är lagspelare med vinnarskallar och dedikation pulserande i ådrorna. Henrik Nordfält är definitivt en av dem.

Jag står otroligt mycket för PerformIQs affärsidé och vad vi gör. Jag hade inte rätt CV när jag sökte, men rätt egenskaper och inställning. Mycket av det har jag fått med mig från fotbollen, säger Henrik.

För tillfället ligger fotbollsskorna på hyllan. Numera identifierar sig Henrik som en träningsnörd. Han besöker gymmet fyra till sex dagar i veckan och stormtrivs på surfingbrädan.

Många på företaget är träningsintresserade och alla är väldigt fokuserade, drivna och målmedvetna. Det blir ofta gemensamma aktiviteter utanför kontorstid, som till exempel fotboll och pingisturneringar, säger Henrik.

Men det var inte enbart PerformIQs starka idrottsinriktning som lockade Henrik. Det var också möjligheterna till att få påverka företaget.

2014 var PerfomIQ en liten spelare i branschen. Jag ville vara med och göra den lilla spelaren stor och det har jag verkligen fått göra. Kunder som jag har tagit in har gjort att vi skapar nya affärsområden. Även om PerformIQ idag är ett stort bolag så ska vi bli större. Nu siktar vi på att bli ett miljardbolag och det är häftigt att vara med på den resan. Jag vill få PerformIQ att växa ännu mer inom olika områden, säger Henrik.

”Det är helt enkelt roligt att komma till jobbet”

Vem skulle du rekommendera att söka till PerformIQ?

Den som är dedikerad till sitt jobb och har ett inre driv. Då är det här rätt arbetsplats. Sedan så har vi oerhört roligt tillsammans. På jobbet är det högt i tak med en härlig idrottskultur och positiva människor. Vi kan vara oss själva hela tiden. Det är helt enkelt roligt att komma till jobbet, säger Henrik.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.

Missade du förra veckans webinar om hur man bygger framgångsrika team?

Hade du inte möjlighet att delta förra veckan men vill lära dig mer om hur man bygger framgångsrika team? Nu har du möjlighet att titta på det inspelade webinaret.

Så bygger du starka team!

Vad är det som gör att en del arbetsgrupper fungerar bättre än andra? Hur skapar man en konstellation människor som hanterar en föränderlig omvärld och samtidigt når sina mål?

PerformIQ vässar sin konkurrenskraft med molnbaserade system från Zerolime

PerformIQ och Zerolime har tecknat avtal om införande av Zerolimes molnbaserade system Recruit och eBemanning, två separata men tätt integrerade och moderna rekryterings- och bemanningssystem.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.

Konsulten som cyklar mot cancer

Tillsammans med 2100 motionärer ska PerformIQs konsult och sjuksköterskestudenten Ida Hedlund cykla de dryga 120 milen till Paris. Vi kollade läget innan Team Rynkeby - God Morgon rullar iväg på sin långa resa.

HR-generalisten som inte slutade springa

När HR-generalisten Stefan Nilsson började springa, fann han det svårt att sluta och intresset för vardagslöpning växte till en passion för ultramaraton.