• Översätt
Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

Efter att ha arbetat på PerformIQ i nästan fem år, kan Henrik Nordfält konstatera att han stormtrivs.

Idrotten genomsyrar hela PerformIQs företagskultur. För den idrottsintresserade är det här en väldigt bra arbetsplats, säger Henrik Nordfält, kundansvarig PerformIQ.

PerformIQ älskar idrott. Därför är det också självklart att de personer som trivs i PerformIQs säljteam är lagspelare med vinnarskallar och dedikation pulserande i ådrorna. Henrik Nordfält är definitivt en av dem.

Jag står otroligt mycket för PerformIQs affärsidé och vad vi gör. Jag hade inte rätt CV när jag sökte, men rätt egenskaper och inställning. Mycket av det har jag fått med mig från fotbollen, säger Henrik.

För tillfället ligger fotbollsskorna på hyllan. Numera identifierar sig Henrik som en träningsnörd. Han besöker gymmet fyra till sex dagar i veckan och stormtrivs på surfingbrädan.

Många på företaget är träningsintresserade och alla är väldigt fokuserade, drivna och målmedvetna. Det blir ofta gemensamma aktiviteter utanför kontorstid, som till exempel fotboll och pingisturneringar, säger Henrik.

Men det var inte enbart PerformIQs starka idrottsinriktning som lockade Henrik. Det var också möjligheterna till att få påverka företaget.

2014 var PerfomIQ en liten spelare i branschen. Jag ville vara med och göra den lilla spelaren stor och det har jag verkligen fått göra. Kunder som jag har tagit in har gjort att vi skapar nya affärsområden. Även om PerformIQ idag är ett stort bolag så ska vi bli större. Nu siktar vi på att bli ett miljardbolag och det är häftigt att vara med på den resan. Jag vill få PerformIQ att växa ännu mer inom olika områden, säger Henrik.

”Det är helt enkelt roligt att komma till jobbet”

Vem skulle du rekommendera att söka till PerformIQ?

Den som är dedikerad till sitt jobb och har ett inre driv. Då är det här rätt arbetsplats. Sedan så har vi oerhört roligt tillsammans. På jobbet är det högt i tak med en härlig idrottskultur och positiva människor. Vi kan vara oss själva hela tiden. Det är helt enkelt roligt att komma till jobbet, säger Henrik.

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.