Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

Efter att ha arbetat på PerformIQ i nästan fem år, kan Henrik Nordfält konstatera att han stormtrivs.

Idrotten genomsyrar hela PerformIQs företagskultur. För den idrottsintresserade är det här en väldigt bra arbetsplats, säger Henrik Nordfält, kundansvarig PerformIQ.

PerformIQ älskar idrott. Därför är det också självklart att de personer som trivs i PerformIQs säljteam är lagspelare med vinnarskallar och dedikation pulserande i ådrorna. Henrik Nordfält är definitivt en av dem.

Jag står otroligt mycket för PerformIQs affärsidé och vad vi gör. Jag hade inte rätt CV när jag sökte, men rätt egenskaper och inställning. Mycket av det har jag fått med mig från fotbollen, säger Henrik.

För tillfället ligger fotbollsskorna på hyllan. Numera identifierar sig Henrik som en träningsnörd. Han besöker gymmet fyra till sex dagar i veckan och stormtrivs på surfingbrädan.

Många på företaget är träningsintresserade och alla är väldigt fokuserade, drivna och målmedvetna. Det blir ofta gemensamma aktiviteter utanför kontorstid, som till exempel fotboll och pingisturneringar, säger Henrik.

Men det var inte enbart PerformIQs starka idrottsinriktning som lockade Henrik. Det var också möjligheterna till att få påverka företaget.

2014 var PerfomIQ en liten spelare i branschen. Jag ville vara med och göra den lilla spelaren stor och det har jag verkligen fått göra. Kunder som jag har tagit in har gjort att vi skapar nya affärsområden. Även om PerformIQ idag är ett stort bolag så ska vi bli större. Nu siktar vi på att bli ett miljardbolag och det är häftigt att vara med på den resan. Jag vill få PerformIQ att växa ännu mer inom olika områden, säger Henrik.

”Det är helt enkelt roligt att komma till jobbet”

Vem skulle du rekommendera att söka till PerformIQ?

Den som är dedikerad till sitt jobb och har ett inre driv. Då är det här rätt arbetsplats. Sedan så har vi oerhört roligt tillsammans. På jobbet är det högt i tak med en härlig idrottskultur och positiva människor. Vi kan vara oss själva hela tiden. Det är helt enkelt roligt att komma till jobbet, säger Henrik.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.

Konsulten som cyklar mot cancer

Tillsammans med 2100 motionärer ska PerformIQs konsult och sjuksköterskestudenten Ida Hedlund cykla de dryga 120 milen till Paris. Vi kollade läget innan Team Rynkeby - God Morgon rullar iväg på sin långa resa.

HR-generalisten som inte slutade springa

När HR-generalisten Stefan Nilsson började springa, fann han det svårt att sluta och intresset för vardagslöpning växte till en passion för ultramaraton.

Glad sommar önskar PerformIQ och Futebol da Forca

Som årets sommargåva väljer PerformIQ att stötta Futebol dá força, organisationen som stärker tjejers rättigheter och möjligheter - en fotbollsträning i taget!

Konsulthandbok arbetare Göteborg

Välkommen som konsult hos oss på PerformIQ. Vi hoppas att du kommer trivas på ditt uppdrag genom oss och med oss som arbetsgivare. Här kommer information inför din anställning. Vill du komma i kontakt med oss. Tveka inte höra av dig, vi finns här för dig. Ring jouren på: 076 - 610 40 92.

Att jobba inom sportbranschen

Johanna Alba brinner för att berätta sporthistorier och arbetar idag som kommunikatör på Svenska Volleybollförbundet, en tjänst hon rekryterades till genom PerformIQ. Vi träffade Johanna för att se hur hon trivs på sitt nya jobb och höra hennes bästa tips för de som vill jobba inom sportbranschen.

PerformIQ ska säkra karriären åt olympier

Sveriges Olympiska Kommitté har fått en ny HR-partner i PerformIQ. – Tillsammans ska vi se till att olympier presterar på toppnivå - både under och efter idrottskarriären, säger Peter Reinebo, verksamhetschef på Sveriges Olympiska Kommitté.