Lagkamrat, ett flexibelt extrajobb

Lagkamrat, ett flexibelt extrajobb

Emelie har hängt med oss i ett antal år. Faktum är att hon är den lagkamrat som haft längst anställning på vårt Malmökontor. Vilket innebär att hon under åren har kunnat utöka sitt CV med flera olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Hur ser en arbetsvecka ut för dig?

– Nu jobbar jag på ett nystartat lager. Det blir många olika sorters uppgifter under en dag, men det enklaste är att säga att jag kör truck!

Hur började det?

– Jag sökte en massa jobb när jag precis hade flyttat till Helsingborg. Ett av dem var via PerformIQ. På PerformIQ finns det en stark teamkänsla och samtidigt har jag en stor frihet i att välja arbetstider som passar mig och mina studier. Jag tycker att det är ett väldigt bra bemanningsföretag.

Vad har du för idrottsbakgrund och hur tror du att den har påverkat dig?

– Jag har ridit sedan jag var i fyraårsåldern och tävlat så länge jag kan minnas. Men för tillfället har jag ställt ridstövlarna på hyllan. Jag insåg att om det är någon gång jag kan ta en paus från hästarna, så är det nu. Stallet var hela min vardag, så det känns konstigt att ha ett vanligt liv. Hur det har påverkat mig… Jag trivs i att vara i en ledande roll och att jobba mot mål. Det är två saker som jag gör hela tiden i ridningen, så det kommer naturligt i andra delar av livet också.

På PerformIQ finns en stark teamkänsla

Emil läser upp betygen för att komma in på drömutbildningen till fysioterapeut, samtidigt som han är en av PerformIQs lagkamrater i Stockholm.

Hur ser en arbetsvecka ut för dig?

– Just nu jobbar jag som konsult på ett lager. Vilket innebär att plocka ordrar, dra pallar och annat. Jag gör det som behöver göras!

Hur började det?

– Under vintern 2017 sökte jag en del olika tillfälliga jobb. Så hittade jag en annons från PerformIQ. Jag trivs på de olika uppdragen och det passar mig väldigt bra att det är så flexibelt. Sedan har jag en konsultchef som bryr sig om mig och som jag har bra kontakt med.

Vad har du för idrottsbakgrund och hur tror du att den har påverkat dig?

– Från att jag var sju år har jag spelat fotboll. Jag satsade riktigt hårt och det var länge hela mitt liv. Men när jag var 16 år gick knäet sönder. Numera lägger jag en stor del av min tid i gymmet istället. Min idrottsbakgrund har verkligen format mig. Genom idrotten har jag lärt mig att prata med människor. Att samarbeta. Att alltid vilja göra mitt bästa. Jag tror jag har blivit en bättre person för att jag har varit aktiv i en idrottsförening.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.

Missade du förra veckans webinar om hur man bygger framgångsrika team?

Hade du inte möjlighet att delta förra veckan men vill lära dig mer om hur man bygger framgångsrika team? Nu har du möjlighet att titta på det inspelade webinaret.

Så bygger du starka team!

Vad är det som gör att en del arbetsgrupper fungerar bättre än andra? Hur skapar man en konstellation människor som hanterar en föränderlig omvärld och samtidigt når sina mål?

PerformIQ vässar sin konkurrenskraft med molnbaserade system från Zerolime

PerformIQ och Zerolime har tecknat avtal om införande av Zerolimes molnbaserade system Recruit och eBemanning, två separata men tätt integrerade och moderna rekryterings- och bemanningssystem.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.