• Översätt
Lagkamrat, ett flexibelt extrajobb

Lagkamrat, ett flexibelt extrajobb

Emelie har hängt med oss i ett antal år. Faktum är att hon är den lagkamrat som haft längst anställning på vårt Malmökontor. Vilket innebär att hon under åren har kunnat utöka sitt CV med flera olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Hur ser en arbetsvecka ut för dig?

– Nu jobbar jag på ett nystartat lager. Det blir många olika sorters uppgifter under en dag, men det enklaste är att säga att jag kör truck!

Hur började det?

– Jag sökte en massa jobb när jag precis hade flyttat till Helsingborg. Ett av dem var via PerformIQ. På PerformIQ finns det en stark teamkänsla och samtidigt har jag en stor frihet i att välja arbetstider som passar mig och mina studier. Jag tycker att det är ett väldigt bra bemanningsföretag.

Vad har du för idrottsbakgrund och hur tror du att den har påverkat dig?

– Jag har ridit sedan jag var i fyraårsåldern och tävlat så länge jag kan minnas. Men för tillfället har jag ställt ridstövlarna på hyllan. Jag insåg att om det är någon gång jag kan ta en paus från hästarna, så är det nu. Stallet var hela min vardag, så det känns konstigt att ha ett vanligt liv. Hur det har påverkat mig… Jag trivs i att vara i en ledande roll och att jobba mot mål. Det är två saker som jag gör hela tiden i ridningen, så det kommer naturligt i andra delar av livet också.

På PerformIQ finns en stark teamkänsla

Emil läser upp betygen för att komma in på drömutbildningen till fysioterapeut, samtidigt som han är en av PerformIQs lagkamrater i Stockholm.

Hur ser en arbetsvecka ut för dig?

– Just nu jobbar jag som konsult på ett lager. Vilket innebär att plocka ordrar, dra pallar och annat. Jag gör det som behöver göras!

Hur började det?

– Under vintern 2017 sökte jag en del olika tillfälliga jobb. Så hittade jag en annons från PerformIQ. Jag trivs på de olika uppdragen och det passar mig väldigt bra att det är så flexibelt. Sedan har jag en konsultchef som bryr sig om mig och som jag har bra kontakt med.

Vad har du för idrottsbakgrund och hur tror du att den har påverkat dig?

– Från att jag var sju år har jag spelat fotboll. Jag satsade riktigt hårt och det var länge hela mitt liv. Men när jag var 16 år gick knäet sönder. Numera lägger jag en stor del av min tid i gymmet istället. Min idrottsbakgrund har verkligen format mig. Genom idrotten har jag lärt mig att prata med människor. Att samarbeta. Att alltid vilja göra mitt bästa. Jag tror jag har blivit en bättre person för att jag har varit aktiv i en idrottsförening.