• Översätt
Lagkamrat, ett flexibelt extrajobb

Lagkamrat, ett flexibelt extrajobb

Emelie har hängt med oss i ett antal år. Faktum är att hon är den lagkamrat som haft längst anställning på vårt Malmökontor. Vilket innebär att hon under åren har kunnat utöka sitt CV med flera olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Hur ser en arbetsvecka ut för dig?

– Nu jobbar jag på ett nystartat lager. Det blir många olika sorters uppgifter under en dag, men det enklaste är att säga att jag kör truck!

Hur började det?

– Jag sökte en massa jobb när jag precis hade flyttat till Helsingborg. Ett av dem var via PerformIQ. På PerformIQ finns det en stark teamkänsla och samtidigt har jag en stor frihet i att välja arbetstider som passar mig och mina studier. Jag tycker att det är ett väldigt bra bemanningsföretag.

Vad har du för idrottsbakgrund och hur tror du att den har påverkat dig?

– Jag har ridit sedan jag var i fyraårsåldern och tävlat så länge jag kan minnas. Men för tillfället har jag ställt ridstövlarna på hyllan. Jag insåg att om det är någon gång jag kan ta en paus från hästarna, så är det nu. Stallet var hela min vardag, så det känns konstigt att ha ett vanligt liv. Hur det har påverkat mig… Jag trivs i att vara i en ledande roll och att jobba mot mål. Det är två saker som jag gör hela tiden i ridningen, så det kommer naturligt i andra delar av livet också.

På PerformIQ finns en stark teamkänsla

Emil läser upp betygen för att komma in på drömutbildningen till fysioterapeut, samtidigt som han är en av PerformIQs lagkamrater i Stockholm.

Hur ser en arbetsvecka ut för dig?

– Just nu jobbar jag som konsult på ett lager. Vilket innebär att plocka ordrar, dra pallar och annat. Jag gör det som behöver göras!

Hur började det?

– Under vintern 2017 sökte jag en del olika tillfälliga jobb. Så hittade jag en annons från PerformIQ. Jag trivs på de olika uppdragen och det passar mig väldigt bra att det är så flexibelt. Sedan har jag en konsultchef som bryr sig om mig och som jag har bra kontakt med.

Vad har du för idrottsbakgrund och hur tror du att den har påverkat dig?

– Från att jag var sju år har jag spelat fotboll. Jag satsade riktigt hårt och det var länge hela mitt liv. Men när jag var 16 år gick knäet sönder. Numera lägger jag en stor del av min tid i gymmet istället. Min idrottsbakgrund har verkligen format mig. Genom idrotten har jag lärt mig att prata med människor. Att samarbeta. Att alltid vilja göra mitt bästa. Jag tror jag har blivit en bättre person för att jag har varit aktiv i en idrottsförening.

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.