• Översätt
Årets affärskvinna inom svensk sportbransch

Årets affärskvinna inom svensk sportbransch

Årets affärskvinna inom svensk sportbransch
Emma Stjernlöf | VD Röhnisch

”Jag både tror, ser och erfar att sport på riktigt kan förändra människors liv. Dels på individnivå såklart men dels även som en stark samhällskraft; sport enar människor, minskar utanförskap och skapar bryggor likt inget annat.”

Emma Stjernlöf är VD på Röhnisch och Årets affärskvinna inom svensk sportbransch 2022. Det kvinnliga nätverket Divas har som mål att få fler kvinnor att ta sig till toppen i sportbranschen. Som ett led i detta instiftade Divas 2011 tillsammans med PerformIQ som huvudpartner ett nytt pris, som årligen delas ut till en kvinna på en topp-position i svenska sportbranschen. PerformIQ har suttit med i juryn som utsåg Emma till vinnare med motiveringen;

”Med stort fokus på varumärket och lönsamhet har hon på kort tid gjort en imponerande förändringsresa för det tidigare familjeföretaget. Med kompetens och mod har hon skickligt hanterat marknadens helt nya spelregler i pandemins spår. Hon är en förebild inom branschen generellt och för kvinnor specifikt. Årets affärskvinna inom svensk sportbransch 2021, är Emma Stjernlöf, VD på Röhnisch Sportswear.”

Stort grattis till vinsten som Årets affärskvinna inom svensk sportbransch säger vi till dig Emma!