Ta första steget mot ditt nästa jobb!

Kundval Rusta & Matcha 2 är ett program för dig som vill hitta ett nytt jobb eller utbildning och som behöver ett personligt stöd för att komma ur din arbetslöshet. Med hjälp av en handledare får du ett individuellt anpassat stöd som hjälper dig att ta nästa steg i din karriär genom ett jobb eller en utbildning. Det här är exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

 • Söka jobb på ett effektivt sätt
 • Företagskontakter och nätverkande
 • Individuell coaching varje vecka
 • Studiebesök på företag
 • Seminarier, workshops och event
 • Möjlighet till praktik
 • Seminarier och föreläsningar om träning och hälsa
 • Språkstöd

Hälsa och välmående i fokus

En god hälsa är grunden till all prestation. Vi vet att du kommer snabbare till resultat om du mår bra – inifrån och ut. Hos oss kommer din hälsa och ditt välmående att vara i fokus från dag ett och löpa som en röd tråd genom hela programmet. Du kommer att få ett individuellt anpassat stöd för att bryta negativa mönster och skapa nya, goda vanor.

Nära kontakt med arbetsgivare

PerformIQ har ett stort nätverk av olika företag och vi har nära kontakt med många arbetsgivare i flertalet branscher. Våra företagspartners finns över hela Sverige. Vår långa erfarenhet av att jobba med matchning av rätt person mot rätt jobb innebär att du har mycket stora möjligheter att hitta ditt nästa arbete när du deltar i Kundval Rusta & Matcha hos oss. Vi matchar din unika kompetens mot företagens anställningsbehov.

Ibland är utbildning bästa vägen

Ibland behövs utbildning som ett steg på vägen mot nästa jobb. PerformIQ samarbetar med ett stort antal skolor och utbildningsinstitut, inom olika kunskapsområden.

Vem kan delta i Kundval Rusta & Matcha 2?

För att kunna delta i programmet hos oss så behöver du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. De tar beslut om du har rätt att delta i Kundval Rusta & Matcha 2 men du väljer själv hos vilken leverantör du vill gå.

Är du inskriven så meddelar du din handläggare att du vill ta del av tjänsten Kundval Rusta & Matcha 2 hos oss på PerformIQ, uppge vårt KA-nummer (se nedan).

Är du ännu inte inskriven hos Arbetsförmedlingen så gör du det enklast via Arbetsförmedlingens hemsida. När du fått en handläggare uppger du att du vill ta del av tjänsten Kundval Rusta & Matcha 2 hos oss på PerformIQ, uppge vårt KA-nummer (se nedan).

Hur går det till?

 1. Kontakta Arbetsförmedlingen
 2. Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten
 3. Välj PerformIQ, ange vårt KA-nummer (se nedan).
 4. Vi skapar ett individuellt anpassat program just för dig!
 5. Mål: Du hittar ett nytt jobb eller utbildning
 • KA-nummer Stockholm: 10073025
 • KA-nummer Malmö: 10074690
 • KA-nummer Örebro:  10072510

Skräddarsydda webinars – bara för dig som tillhör PerformIQ Potential

Vi erbjuder kunskapshöjande webinars, specifikt till våra deltagare i PerformIQ Potential – Kundval Stör & matcha 2. Syftet är att bidra med kunskap och stärka möjligheterna till ett nytt jobb – men det är också ett tillfälle att diskutera olika frågeställningar och utvecklas tillsammans med dina deltagarkollegor.

Exempel på tidigare webinar:
”Så acear du LinkedIn-profilen”
Din LinkedIn-profil används många gånger som ett ”extra-CV” av rekryterare som är nyfikna på dig som person. Genom att lyfta dina egenskaper och drivkrafter ökar du möjligheten att fler får upp ögonen för just dig i arbetssökandet. I detta webinar ger vi dig handfasta tips på hur du kan förbättra just din LinkedIn-profil.

Har du frågor eller funderingar?

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss med små eller stora frågor. Du når oss på telefon och om du hellre vill skicka ett mail så svarar vi dig inom 24 timmar.

Vi pratar Svenska, Engelska och Grekiska.

Ansvarig för PerformIQ Potential, Kundval Rusta & Matcha 2 är Julie Aslan.