Vem blir Årets affärskvinna?

Vem blir Årets affärskvinna?

För åttonde året i rad utser Svenskt sportforum Årets affärskvinna inom svensk sportbransch. PerformIQ har varit samarbetspartners från start. För att nomineras till utmärkelsen krävs följande:

– Verka inom näringslivet i den svenska sportbranschen.

– Ha uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och/eller genomfört förändringar som kommer att ha stor positiv betydelse för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet.

– Främja andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag hon verkar på.

– Ej ha fått utmärkelsen tidigare.

De nominerade är:

Christiane Dolva Törnberg

CSR Manager & Hållbarhetsansvarig
Fjällräven

Annika Mustalahti

Nordic eTailing Manager
Adidas

Camilla Schmidt & Maria Frykman Forsberg

Sälj Sverige/Web & VD
Isbjörn of Sweden

Varför är PerformIQ samarbetspartner?

– På PerformIQ jobbar vi för ett inkluderande och mer jämställt näringsliv. Vi tycker att goda prestationer är något som ska lyftas och uppmärksammas i alla sammanhang och blir lite extra glada över att få vara med och dela ut just priset Årets affärskvinna. Sport och idrott finns i vårt DNA och årets nominerade besitter allihop egenskaper som vi värderar högt när vi bemannar och rekryterar. Det här är kvinnor som är dedikerade sina uppdrag, som sätter laget före jaget och som har ett driv utöver det vanliga, säger Sara Davidsson, vice VD PerformIQ och medlem i juryn för utmärkelsen.

Svensk sportforum

  • Är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport och fritidsartiklar i Sverige. De arbetar som medlemsorganisation genom att erbjuda utbildning, utveckling, rådgivning, samverkan och verka för en god lönsamhet och tillväxt i branschen.
  • Vinnaren kommer att avslöjas den 9 april under branschmiddagen på ISPO Academy Scandinavia i Stockholm.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.

Missade du förra veckans webinar om hur man bygger framgångsrika team?

Hade du inte möjlighet att delta förra veckan men vill lära dig mer om hur man bygger framgångsrika team? Nu har du möjlighet att titta på det inspelade webinaret.

Så bygger du starka team!

Vad är det som gör att en del arbetsgrupper fungerar bättre än andra? Hur skapar man en konstellation människor som hanterar en föränderlig omvärld och samtidigt når sina mål?

PerformIQ vässar sin konkurrenskraft med molnbaserade system från Zerolime

PerformIQ och Zerolime har tecknat avtal om införande av Zerolimes molnbaserade system Recruit och eBemanning, två separata men tätt integrerade och moderna rekryterings- och bemanningssystem.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.