• Översätt
Vem blir Årets affärskvinna?

Vem blir Årets affärskvinna?

För åttonde året i rad utser Svenskt sportforum Årets affärskvinna inom svensk sportbransch. PerformIQ har varit samarbetspartners från start. För att nomineras till utmärkelsen krävs följande:

– Verka inom näringslivet i den svenska sportbranschen.

– Ha uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och/eller genomfört förändringar som kommer att ha stor positiv betydelse för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet.

– Främja andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag hon verkar på.

– Ej ha fått utmärkelsen tidigare.

De nominerade är:

Christiane Dolva Törnberg

CSR Manager & Hållbarhetsansvarig
Fjällräven

Annika Mustalahti

Nordic eTailing Manager
Adidas

Camilla Schmidt & Maria Frykman Forsberg

Sälj Sverige/Web & VD
Isbjörn of Sweden

Varför är PerformIQ samarbetspartner?

– På PerformIQ jobbar vi för ett inkluderande och mer jämställt näringsliv. Vi tycker att goda prestationer är något som ska lyftas och uppmärksammas i alla sammanhang och blir lite extra glada över att få vara med och dela ut just priset Årets affärskvinna. Sport och idrott finns i vårt DNA och årets nominerade besitter allihop egenskaper som vi värderar högt när vi bemannar och rekryterar. Det här är kvinnor som är dedikerade sina uppdrag, som sätter laget före jaget och som har ett driv utöver det vanliga, säger Sara Davidsson, vice VD PerformIQ och medlem i juryn för utmärkelsen.

Svensk sportforum

  • Är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport och fritidsartiklar i Sverige. De arbetar som medlemsorganisation genom att erbjuda utbildning, utveckling, rådgivning, samverkan och verka för en god lönsamhet och tillväxt i branschen.
  • Vinnaren kommer att avslöjas den 9 april under branschmiddagen på ISPO Academy Scandinavia i Stockholm.

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.