Vem blir Årets affärskvinna?

Vem blir Årets affärskvinna?

För åttonde året i rad utser Svenskt sportforum Årets affärskvinna inom svensk sportbransch. PerformIQ har varit samarbetspartners från start. För att nomineras till utmärkelsen krävs följande:

– Verka inom näringslivet i den svenska sportbranschen.

– Ha uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och/eller genomfört förändringar som kommer att ha stor positiv betydelse för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet.

– Främja andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag hon verkar på.

– Ej ha fått utmärkelsen tidigare.

De nominerade är:

Christiane Dolva Törnberg

CSR Manager & Hållbarhetsansvarig
Fjällräven

Annika Mustalahti

Nordic eTailing Manager
Adidas

Camilla Schmidt & Maria Frykman Forsberg

Sälj Sverige/Web & VD
Isbjörn of Sweden

Varför är PerformIQ samarbetspartner?

– På PerformIQ jobbar vi för ett inkluderande och mer jämställt näringsliv. Vi tycker att goda prestationer är något som ska lyftas och uppmärksammas i alla sammanhang och blir lite extra glada över att få vara med och dela ut just priset Årets affärskvinna. Sport och idrott finns i vårt DNA och årets nominerade besitter allihop egenskaper som vi värderar högt när vi bemannar och rekryterar. Det här är kvinnor som är dedikerade sina uppdrag, som sätter laget före jaget och som har ett driv utöver det vanliga, säger Sara Davidsson, vice VD PerformIQ och medlem i juryn för utmärkelsen.

Svensk sportforum

  • Är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport och fritidsartiklar i Sverige. De arbetar som medlemsorganisation genom att erbjuda utbildning, utveckling, rådgivning, samverkan och verka för en god lönsamhet och tillväxt i branschen.
  • Vinnaren kommer att avslöjas den 9 april under branschmiddagen på ISPO Academy Scandinavia i Stockholm.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.

Konsulten som cyklar mot cancer

Tillsammans med 2100 motionärer ska PerformIQs konsult och sjuksköterskestudenten Ida Hedlund cykla de dryga 120 milen till Paris. Vi kollade läget innan Team Rynkeby - God Morgon rullar iväg på sin långa resa.

HR-generalisten som inte slutade springa

När HR-generalisten Stefan Nilsson började springa, fann han det svårt att sluta och intresset för vardagslöpning växte till en passion för ultramaraton.

Glad sommar önskar PerformIQ och Futebol da Forca

Som årets sommargåva väljer PerformIQ att stötta Futebol dá força, organisationen som stärker tjejers rättigheter och möjligheter - en fotbollsträning i taget!

Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

När Henrik Nordfält sökte tjänsten som kundansvarig på PerformIQ, hade han inte det rätta CV:t. Men fotbollsbakgrunden och hans personlighet innebar att han hade rätt egenskaper.

Konsulthandbok arbetare Göteborg

Välkommen som konsult hos oss på PerformIQ. Vi hoppas att du kommer trivas på ditt uppdrag genom oss och med oss som arbetsgivare. Här kommer information inför din anställning. Vill du komma i kontakt med oss. Tveka inte höra av dig, vi finns här för dig. Ring jouren på: 076 - 610 40 92.

Att jobba inom sportbranschen

Johanna Alba brinner för att berätta sporthistorier och arbetar idag som kommunikatör på Svenska Volleybollförbundet, en tjänst hon rekryterades till genom PerformIQ. Vi träffade Johanna för att se hur hon trivs på sitt nya jobb och höra hennes bästa tips för de som vill jobba inom sportbranschen.