Fyra snabba tips inför sökandet av sommarjobb!

Fyra snabba tips inför sökandet av sommarjobb!

Är sommarjobb viktigt?

– Absolut, det är ett bra sätt att få arbetserfarenhet och ”testa” på olika typer av tjänster. Sedan är det många som behöver en inkomst när studierna har sommarlov.

Var hittar jag sommarjobb?

– Du kan till exempel söka dem i vår platsbank. Där dyker det hela tiden upp nya annonser! Ett tips är att registrera sitt CV på PerformIQs hemsida, då hamnar du i vår kandidatbank och vi kan matcha dig mot de uppdrag som dyker upp.

Vad får jag göra på ett sommarjobb?

– Det är väldigt varierande och beror såklart på tjänsten, visar du framfötterna får du vanligtvis mer ansvar och mer utmanade arbetsuppgifter. Ibland kan det också leda till extrajobb under höst- och vårterminerna. Våra vanligaste sommaruppdrag är inom lager, trädgårdsarbete, administration och reception.

När ska jag söka sommarjobb?

– Det är under våren som du ansöker, det är en svår balans att avgöra hur länge du skall våga vänta på det ”rätta arbetet”. Vissa företag är ute i god tid. Andra har kortare framförhållning och söker sommarjobbare i slutet på april eller i början av maj. Ett tips är att inte vänta för länge, utan ta det säkra före osäkra.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.

Missade du förra veckans webinar om hur man bygger framgångsrika team?

Hade du inte möjlighet att delta förra veckan men vill lära dig mer om hur man bygger framgångsrika team? Nu har du möjlighet att titta på det inspelade webinaret.

Så bygger du starka team!

Vad är det som gör att en del arbetsgrupper fungerar bättre än andra? Hur skapar man en konstellation människor som hanterar en föränderlig omvärld och samtidigt når sina mål?

PerformIQ vässar sin konkurrenskraft med molnbaserade system från Zerolime

PerformIQ och Zerolime har tecknat avtal om införande av Zerolimes molnbaserade system Recruit och eBemanning, två separata men tätt integrerade och moderna rekryterings- och bemanningssystem.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.