• Översätt
Fyra snabba tips inför sökandet av sommarjobb!

Fyra snabba tips inför sökandet av sommarjobb!

Är sommarjobb viktigt?

– Absolut, det är ett bra sätt att få arbetserfarenhet och ”testa” på olika typer av tjänster. Sedan är det många som behöver en inkomst när studierna har sommarlov.

Var hittar jag sommarjobb?

– Du kan till exempel söka dem i vår platsbank. Där dyker det hela tiden upp nya annonser! Ett tips är att registrera sitt CV på PerformIQs hemsida, då hamnar du i vår kandidatbank och vi kan matcha dig mot de uppdrag som dyker upp.

Vad får jag göra på ett sommarjobb?

– Det är väldigt varierande och beror såklart på tjänsten, visar du framfötterna får du vanligtvis mer ansvar och mer utmanade arbetsuppgifter. Ibland kan det också leda till extrajobb under höst- och vårterminerna. Våra vanligaste sommaruppdrag är inom lager, trädgårdsarbete, administration och reception.

När ska jag söka sommarjobb?

– Det är under våren som du ansöker, det är en svår balans att avgöra hur länge du skall våga vänta på det ”rätta arbetet”. Vissa företag är ute i god tid. Andra har kortare framförhållning och söker sommarjobbare i slutet på april eller i början av maj. Ett tips är att inte vänta för länge, utan ta det säkra före osäkra.

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.