• Översätt
It’s all about commitment, nu som podd!

It’s all about commitment, nu som podd!

Berätta Stefan, vilka ämnen tar din podd upp?

It’s all about commitment är en intervjupodd där jag bjuder in gäster som har utmärkt sig genom prestationer inom idrott och näringslivet. Mina gäster berättar om vilka egenskaper som har varit viktiga på deras väg mot framgång. Vi samtalar också om vikten av motivation och drivkraft.

I poddens första avsnitt är äventyraren Aron Anderson gäst. Han berättar om de egenskaper han utvecklade och dagligen använder sig av. På grund av cancer opererades Aron som barn och förlorade förmågan att gå. Idag är han en äventyrare som ständigt pushar gränserna för vad som anses vara möjligt. Vi pratar också om vilka egenskaper han idag har nytta av som föreläsare och inom näringslivet.

Vem vänder sig podden till?

Jag hoppas att den kan tilltala många, men framförallt chefer och andra personer inom näringslivet som är intresserade av egenskaper. Min förhoppning är att mina gäster ska skapa en medvetenhet om vilka egenskaper som används i arbetslivet och idrotten. Till exempel för att arbeta i lag eller att hitta drivkraften för att nå framgång.

Varför valde du att starta en podd?

Egenskaper är ett ämne som jag länge har brunnit för. Efter mycket funderande har jag kommit fram till att en podd är det bästa mediet för att framföra mina och andras insikter. Namnet It’s all about commitment kommer från vad jag själv har tagit med mig från min karriär som säljare och chef. En person kan besitta hur mycket kompetens som helst, men för att få till det lilla extra då är det egenskaperna som gör skillnad. Att känna en hängivenhet och passion för det man gör.

Hur många avsnitt blir det?

Det kommer att komma ett nytt avsnitt varannan vecka fram till sommaren. Totalt är åtta avsnitt inplanerade och sedan kör vi en ny säsong till hösten. Mina gäster kommer att vara en blandning från idrotten och näringslivet. Jag hoppas att podden kan väcka nyfikenhet och bidra med nya insikter om egenskaper hos lyssnarna!

Var lyssnar jag?

It’s all about commitment finns där poddar finns. Det kommer att komma ut ett nytt avsnitt varannan onsdag under hela våren.

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.