It’s all about commitment, nu som podd!

It’s all about commitment, nu som podd!

Berätta Stefan, vilka ämnen tar din podd upp?

It’s all about commitment är en intervjupodd där jag bjuder in gäster som har utmärkt sig genom prestationer inom idrott och näringslivet. Mina gäster berättar om vilka egenskaper som har varit viktiga på deras väg mot framgång. Vi samtalar också om vikten av motivation och drivkraft.

I poddens första avsnitt är äventyraren Aron Anderson gäst. Han berättar om de egenskaper han utvecklade och dagligen använder sig av. På grund av cancer opererades Aron som barn och förlorade förmågan att gå. Idag är han en äventyrare som ständigt pushar gränserna för vad som anses vara möjligt. Vi pratar också om vilka egenskaper han idag har nytta av som föreläsare och inom näringslivet.

Vem vänder sig podden till?

Jag hoppas att den kan tilltala många, men framförallt chefer och andra personer inom näringslivet som är intresserade av egenskaper. Min förhoppning är att mina gäster ska skapa en medvetenhet om vilka egenskaper som används i arbetslivet och idrotten. Till exempel för att arbeta i lag eller att hitta drivkraften för att nå framgång.

Varför valde du att starta en podd?

Egenskaper är ett ämne som jag länge har brunnit för. Efter mycket funderande har jag kommit fram till att en podd är det bästa mediet för att framföra mina och andras insikter. Namnet It’s all about commitment kommer från vad jag själv har tagit med mig från min karriär som säljare och chef. En person kan besitta hur mycket kompetens som helst, men för att få till det lilla extra då är det egenskaperna som gör skillnad. Att känna en hängivenhet och passion för det man gör.

Hur många avsnitt blir det?

Det kommer att komma ett nytt avsnitt varannan vecka fram till sommaren. Totalt är åtta avsnitt inplanerade och sedan kör vi en ny säsong till hösten. Mina gäster kommer att vara en blandning från idrotten och näringslivet. Jag hoppas att podden kan väcka nyfikenhet och bidra med nya insikter om egenskaper hos lyssnarna!

Var lyssnar jag?

It’s all about commitment finns där poddar finns. Det kommer att komma ut ett nytt avsnitt varannan onsdag under hela våren.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.

Konsulten som cyklar mot cancer

Tillsammans med 2100 motionärer ska PerformIQs konsult och sjuksköterskestudenten Ida Hedlund cykla de dryga 120 milen till Paris. Vi kollade läget innan Team Rynkeby - God Morgon rullar iväg på sin långa resa.

HR-generalisten som inte slutade springa

När HR-generalisten Stefan Nilsson började springa, fann han det svårt att sluta och intresset för vardagslöpning växte till en passion för ultramaraton.

Glad sommar önskar PerformIQ och Futebol da Forca

Som årets sommargåva väljer PerformIQ att stötta Futebol dá força, organisationen som stärker tjejers rättigheter och möjligheter - en fotbollsträning i taget!

Kundansvarig – för dig som aldrig säger nej till utmaningar

När Henrik Nordfält sökte tjänsten som kundansvarig på PerformIQ, hade han inte det rätta CV:t. Men fotbollsbakgrunden och hans personlighet innebar att han hade rätt egenskaper.

Konsulthandbok arbetare Göteborg

Välkommen som konsult hos oss på PerformIQ. Vi hoppas att du kommer trivas på ditt uppdrag genom oss och med oss som arbetsgivare. Här kommer information inför din anställning. Vill du komma i kontakt med oss. Tveka inte höra av dig, vi finns här för dig. Ring jouren på: 076 - 610 40 92.

Att jobba inom sportbranschen

Johanna Alba brinner för att berätta sporthistorier och arbetar idag som kommunikatör på Svenska Volleybollförbundet, en tjänst hon rekryterades till genom PerformIQ. Vi träffade Johanna för att se hur hon trivs på sitt nya jobb och höra hennes bästa tips för de som vill jobba inom sportbranschen.