It’s all about commitment, nu som podd!

It’s all about commitment, nu som podd!

Berätta Stefan, vilka ämnen tar din podd upp?

It’s all about commitment är en intervjupodd där jag bjuder in gäster som har utmärkt sig genom prestationer inom idrott och näringslivet. Mina gäster berättar om vilka egenskaper som har varit viktiga på deras väg mot framgång. Vi samtalar också om vikten av motivation och drivkraft.

I poddens första avsnitt är äventyraren Aron Anderson gäst. Han berättar om de egenskaper han utvecklade och dagligen använder sig av. På grund av cancer opererades Aron som barn och förlorade förmågan att gå. Idag är han en äventyrare som ständigt pushar gränserna för vad som anses vara möjligt. Vi pratar också om vilka egenskaper han idag har nytta av som föreläsare och inom näringslivet.

Vem vänder sig podden till?

Jag hoppas att den kan tilltala många, men framförallt chefer och andra personer inom näringslivet som är intresserade av egenskaper. Min förhoppning är att mina gäster ska skapa en medvetenhet om vilka egenskaper som används i arbetslivet och idrotten. Till exempel för att arbeta i lag eller att hitta drivkraften för att nå framgång.

Varför valde du att starta en podd?

Egenskaper är ett ämne som jag länge har brunnit för. Efter mycket funderande har jag kommit fram till att en podd är det bästa mediet för att framföra mina och andras insikter. Namnet It’s all about commitment kommer från vad jag själv har tagit med mig från min karriär som säljare och chef. En person kan besitta hur mycket kompetens som helst, men för att få till det lilla extra då är det egenskaperna som gör skillnad. Att känna en hängivenhet och passion för det man gör.

Hur många avsnitt blir det?

Det kommer att komma ett nytt avsnitt varannan vecka fram till sommaren. Totalt är åtta avsnitt inplanerade och sedan kör vi en ny säsong till hösten. Mina gäster kommer att vara en blandning från idrotten och näringslivet. Jag hoppas att podden kan väcka nyfikenhet och bidra med nya insikter om egenskaper hos lyssnarna!

Var lyssnar jag?

It’s all about commitment finns där poddar finns. Det kommer att komma ut ett nytt avsnitt varannan onsdag under hela våren.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.

Missade du förra veckans webinar om hur man bygger framgångsrika team?

Hade du inte möjlighet att delta förra veckan men vill lära dig mer om hur man bygger framgångsrika team? Nu har du möjlighet att titta på det inspelade webinaret.

Så bygger du starka team!

Vad är det som gör att en del arbetsgrupper fungerar bättre än andra? Hur skapar man en konstellation människor som hanterar en föränderlig omvärld och samtidigt når sina mål?

PerformIQ vässar sin konkurrenskraft med molnbaserade system från Zerolime

PerformIQ och Zerolime har tecknat avtal om införande av Zerolimes molnbaserade system Recruit och eBemanning, två separata men tätt integrerade och moderna rekryterings- och bemanningssystem.

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!

Student eller idrottare? Därför ska du söka extrajobb!

Funderar du på att jobba vid sidan av elitidrottssatsning eller studier? Då kan det vara aktuellt att bli konsult hos PerformIQ! Vår konsultchef Caroline Gustafsson delar med sig av sina bästa tips.