• Översätt
PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

HockeyAllsvenskan och PerformIQ har skrivit ett samarbetsavtal där fokus är att ta ett helhetsgrepp på spelarna och domarna samtidigt som de är aktiva, men även efter att idrottskarriären tagit slut och en ny fas i livet tar vid.

PerformIQ är ett rekryterings- och bemanningsföretag som inriktar sig på idrottare och deras arbetsliv både under och efter det att idrottskarriären är över. De egenskaper som man utvecklar inom idrotten är egenskaper som näringslivet starkt efterfrågar.

PerformIQ vägleder och stöttar idrottaren till nästa steg, oavsett om det handlar om jobb, utbildning eller något annat för att närma sig ett nytt yrkesliv. Fokus ligger på idrottaren och på hur hen bäst kan nyttja sina individuella styrkor. Tillsammans med varje person lägger PerformIQ upp en plan utifrån önskemålen och stöttar sedan idrottaren i att bygga upp sitt personliga varumärke.

Arbetet är en del i HockeyAllsvenskans hållbarhetsstrategi och satsningar kring den mentala hälsan.

– Mycket fokus i idrotten ligger på spelare och domares prestationer på isen under karriären, men det talas mindre om livet utanför rinken och inte minst om livet efter att den aktiva karriären tagit slut. Vi vill ta ansvar och hjälpa spelare och domare i karriären efter den aktiva karriären genom att bidra med vägledning, utbildning och kontaktnät ut i arbetslivet, säger Stephan Guiance, VD HockeyAllsvenskan.

– Idrott och näringsliv är våra grundstenar. De egenskaper som idrottaren utvecklar under sin tid som aktiva har de inte bara nytta av under sin idrottskarriär utan även efter. Vi vill hjälpa idrottarna och domarna inom HockeyAllsvenskan att bygga en ”karriär efter karriären”, en väg ut i ett nytt och spännande yrkesliv där de kan dra nytta av allt de har med sig från idrotten. Det kan handla om börja jobba extra när man fortfarande är aktiv eller att växla över helt när man lagt idrottskarriären åt sidan, säger Anders Söderholm, VD och grundare PerformIQ

</q.childnodes.length;d++){var>

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.