Blommor, samtal och lunch – PerformIQ håller kontakten

Blommor, samtal och lunch – PerformIQ håller kontakten

Nervös, spänd, taggad, orolig. Första dagen på ett nytt jobb innebär ofta blandade känslor. För de som har fått jobb genom PerformIQ, blir dagen förhoppningsvis extra positiv med blombud. Därefter följer rekryteringskonsulten upp med telefonsamtal och sms. Efter några månader, när den nyanställde är varm i kläderna, bjuder rekryteringskonsulten på lunch.

– Det är jättebra att den här kontakten finns. Och första dagen, när blommorna kom… det var häftigt, säger Christoffer Svahn.

Alva Grell rekryteringskonsult på PerformIQs kontor i Göteborg, ser många fördelar med att hålla kontakten med sina rekryteringar.

– Kontakt och uppföljningsluncher ger mig möjlighet att se hur kandidaten trivs på sin arbetsplats och om jag gjorde rätt i min rekrytering. Sedan stärker kandidaterna vårt kontaktnät, bra folk tipsar om bra folk, säger Alva Grell.

Christoffer Svahn stortrivs på sitt nya jobb och har inte behövt någon stöttning av Alva, men uppskattar ändå möjligheten.

– Om något skulle ha gått fel, hade jag kunnat ringa Alva och det känns väldigt skönt att veta, säger Christoffer Svahn.

Det nya jobbet är Christoffers första inom sälj. Genom sin idrottsbakgrund, är han van att utmana sig själv och att ge allt för att lyckas.

– Jag skulle egentligen återuppta mina ekonomistudier, men såg annonsen och kände att det här måste jag söka. Jag vet att om jag vill ha resultat, så behöver jag göra en insats. När jag spelade fotboll under mina studier i USA, fick jag verkligen kämpa för att komma med i A-laget. Men jag lyckades. På samma sätt utmanas jag i mitt nya jobb.

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.

Missade du förra veckans webinar om hur man bygger framgångsrika team?

Hade du inte möjlighet att delta förra veckan men vill lära dig mer om hur man bygger framgångsrika team? Nu har du möjlighet att titta på det inspelade webinaret.

Så bygger du starka team!

Vad är det som gör att en del arbetsgrupper fungerar bättre än andra? Hur skapar man en konstellation människor som hanterar en föränderlig omvärld och samtidigt når sina mål?