• Översätt
Webinar tillväxt inom SaaS

Webinar tillväxt inom SaaS

W E B I N A R  |   3  F E B R U A R I   K L .  1 4 . 0 0   |   P E R F O R M I  Q   |   U P S A L  E  S

HUR REKRYTERINGKAN DRIVA TILLVÄXT INOM SAAS

Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Potentiella kandidater som kommer från en idrottsbakgrund har kämpat stenhårt för att nå sina sportsliga mål – inte helt olikt verkligheten inom SaaS-branschen där vinnarskalle, dedikation och outtröttligt slit är ett måste för att såväl möta (överträffa) kundernas behov som konkurrenternas lösningar.
Under 30 minuter tar Gustaf Delemark från Upsales och Stefan Halling dialogen vidare om hur idrotten, och inte minst egenskaper har en avgörande faktor inom rekrytering.

– Hur kan idrottsfilosfi implementeras i en rekryteringsprocess?

– Vilka egenskaper är särskilt viktiga att leta efter?
– Hur bygger man ett starkt lag som står stadigt i med- och motvind?

Anmälan här:

https://bit.ly/3pN8c7G

Nytillskott till Hall of Fame

Vi hälsar varmt välkommen till Robert Kronberg - vårt senaste tillskott till Hall of Fame! Läs mer om hur ni kan få hjälp av Robban att ta nästa steg i er organisation.

Rekrytering i förändring – Sara Davidsson i Digitala Snuttepodden

Hur kan dina egenskaper från idrotten ge digitala experter som staten vill ha? Lyssna till vår Vice VD Sara Davidsson i Digitala Snuttepodden.

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.