Att kombinera elitidrott med ett arbete

Att kombinera elitidrott med ett arbete

Hej Jonathan. Hur fungerar det att kombinera spela i SSL med att jobba via PerformIQ?

Det fungerar väldigt bra. Att jobba heltid samtidigt som man gör en helhjärtad elitsatsning på sin idrott är inte alltid en dans på rosor. Men hos PerformIQ får jag förståelsen och engagemanget jag behöver för att på ett bra sätt kunna kombinera båda delarna.

Du har haft en flygande start med poängskörden i år (18 p på 11 matcher). Varför har det gått så bra?

Jag tror framförallt att mycket handlar om självförtroende för min del. Jag fick en riktig islossning andra delen av förra säsongen och red på den vågen. I år har jag fått fortsatt förtroende och fortsätter tro på mig själv och egentligen bara kört vidare. Det hårda jobbet har jag alltid lagt ner på min idrott och det får jag nytta av nu. Jag har ett väldigt bra mål i det jag gör men framförallt är jag aldrig nöjd, jag vill mycket mer.

Vad är din personliga och lagets målsättning för säsongen?

Min personliga målsättning är egentligen att göra en bättre säsong poängmässigt än förra året och samtidigt förbättra mina brister för att bli en mer komplett spelare. På längre sikt satsar jag givetvis att vara med i landslaget. Med laget ska vi gå till slutspel först och främst, väl där kan allt hända.

Vad har du fått med dig från din idrott som du har nytta av på jobbet?

Jag har fått med mig väldigt mycket disciplin. Det går inte att strunta i saker när man har en dålig dag inom idrotten, vill man bli bäst så går man till träningen ändå. Denna kultur har jag tagit med mig till mitt jobb, och det uppskattas alltid!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.

PerformIQ satsar tillsammans med Hockeyallsvenskan!

PerformIQ och Hockeyallsvenskan gör en satsning med fokus på att hjälpa spelare och domare både i karriären och i arbetslivet efter att den aktiva karriären tagit slut.

Missade du förra veckans webinar om hur man bygger framgångsrika team?

Hade du inte möjlighet att delta förra veckan men vill lära dig mer om hur man bygger framgångsrika team? Nu har du möjlighet att titta på det inspelade webinaret.

Så bygger du starka team!

Vad är det som gör att en del arbetsgrupper fungerar bättre än andra? Hur skapar man en konstellation människor som hanterar en föränderlig omvärld och samtidigt når sina mål?

PerformIQ och Nynäshamn IF Hockey Club

Tillsammans med Nynäshamn IF Hockey Club stöttar vi idrottare och stärker föreningslivet med kickback!