• Översätt
Att kombinera elitidrott med ett arbete

Att kombinera elitidrott med ett arbete

Hej Jonathan. Hur fungerar det att kombinera spela i SSL med att jobba via PerformIQ?

Det fungerar väldigt bra. Att jobba heltid samtidigt som man gör en helhjärtad elitsatsning på sin idrott är inte alltid en dans på rosor. Men hos PerformIQ får jag förståelsen och engagemanget jag behöver för att på ett bra sätt kunna kombinera båda delarna.

Du har haft en flygande start med poängskörden i år (18 p på 11 matcher). Varför har det gått så bra?

Jag tror framförallt att mycket handlar om självförtroende för min del. Jag fick en riktig islossning andra delen av förra säsongen och red på den vågen. I år har jag fått fortsatt förtroende och fortsätter tro på mig själv och egentligen bara kört vidare. Det hårda jobbet har jag alltid lagt ner på min idrott och det får jag nytta av nu. Jag har ett väldigt bra mål i det jag gör men framförallt är jag aldrig nöjd, jag vill mycket mer.

Vad är din personliga och lagets målsättning för säsongen?

Min personliga målsättning är egentligen att göra en bättre säsong poängmässigt än förra året och samtidigt förbättra mina brister för att bli en mer komplett spelare. På längre sikt satsar jag givetvis att vara med i landslaget. Med laget ska vi gå till slutspel först och främst, väl där kan allt hända.

Vad har du fått med dig från din idrott som du har nytta av på jobbet?

Jag har fått med mig väldigt mycket disciplin. Det går inte att strunta i saker när man har en dålig dag inom idrotten, vill man bli bäst så går man till träningen ändå. Denna kultur har jag tagit med mig till mitt jobb, och det uppskattas alltid!

PerformIQ + Generation Pep = Sant

Varje jul väljer vi på PerformIQ att stötta en organisation som jobbar för en bättre verklighet. Generation Pep arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Webinar team och teknik inom e-handel

Team, teknik och framgångsrik e-handel!

Det kanske ni inte har tid att lyssna på såhär en dag innan Black Friday! Men den 10 december kl. 10.00 tycker vi att ni ska lyssna på Håkan Hammar från Zetes och Stefan Halling från PerformIQ om just vad som är viktigt för att bli framgångsrik inom just e-handel och logistik.

Tillsammans kommer dom ge er framgångsreceptet: rätt teknik och rätt team!

Digitalt event för hälsa!

Ta din hälsa till nästa nivå tillsammans med våra grymma coacher från PerformIQ Life!

Framgångsrik offentlig upphandling!

Dags igen för ett fritt webbinar! Den här gången är det vår Bid Manager Anna Lindborg Nilsson som kommer dela med sig av sina tips och tricks för att bli framgångsrik i offentlig upphandling med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Välkommen den 11/11 kl. 14.00 på Zoom!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor!

Fritt webbinar om hälsa som framgångsfaktor med Leila Söderholm och Ulrika Ahlqvist från PerformIQ Life!

Vår stjärna i Stjärnsäljarpodden!

Vi är väldigt glada att vår Vice VD Sara Strömgren Davidsson gästar Stjärnsäljarpodden! Måste man kunna kallringa för att bli en bra säljare? Hur viktigt är det med säljerfarenhet? Vad kostar egentligen en felrekrytering?
Det och mycket mer får du veta mer om i avsnittet med Sara. Tune in! Finns där poddar finns.

Webinar PerformIQ Life- Hälosamma företag

Hur får man ett hälsosamt företag och vilka vanor är avgörande för att era medarbetare ska må bra? Svaren kommer vi PerformIQ Life försöka besvara på vårt webinar den 28/9 kl. 14.30.

Hur bygger man framgångsrika säljorganisationer?

Den 24/9 kl. 14.00 arrangerar vi ett webinar där vi ger insikter på hur man bygger vinnande säljorganisationer. Medverkar gör Creditsafes Sales Director Andreas Hagman och PerformIQs Head of Sales and Markering Stefan Halling.