• Översätt
PerformIQ Potential – Stöd och Matchning

PerformIQ Potential – Stöd och Matchning

PerformIQ potential är sedan årsskiftet ny leverantör av arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning. Genom idrottsfilosofi, glädje och hälsa ska PerformIQ Potential hjälpa arbetssökande i hela Sverige matchas mot nästa möjlighet inom arbetslivet.

– ”Vi är otroligt stolta över att vara leverantör till Arbetsförmedlingen och Stöd och Matchning. Vi hämtar vårt arbetssätt från idrotten och tror på att rätt coaching med fokus på egenskaper och potential, i tillägg till CV-meriter, är en vinnande kombination för våra kandidater i Stöd och Matchning” – Julie Aslan, områdesansvarig Stöd och Matchning på PerformIQ

Stöd och Matchning är ett program som erbjuder individuellt stöd till deltagarna för att komma ur arbetslösheten. Vi som leverantör bistår exempelvis med jobbansökningar, studie- och yrkesvägledning, språkrådgivning och studiebesök.

I PerformIQ Potential blir deltagaren tilldelad en personlig handledare som ger stöd och professionell rådgivning för att den arbetssökande så snabbt som möjligt ska hitta ett jobb eller börja studera.

– “PerformIQ besitter ett kontaktnätverk med arbetsgivare över hela Sverige och har lång erfarenhet av att matcha rätt person mot rätt jobb – det ser vi givetvis fördelaktigt i vårt uppdrag som leverantör inom stöd och matchning” berättar Julie Aslan.

Coaching för arbetssökande

Efter mångåriga iakttagelser av idrottsfilosofin och dess vinnande resultat i näringslivet, arbetar PerformIQ med värdeord hämtade från idrotten som verktyg för att coacha arbetssökande. Fokus läggs på motivation, engagemang, glädje, driv och pepp – med hälsa och välmående i strålkastarljuset. Alla deltagare i PerformIQ Potential får exempelvis tillgång till PerformIQ Life – en digital hälsoplattform fulladdad med inspiration och motivation för att stärka såväl den fysiska hälsan som det mentala välmåendet.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta Julie Aslan, områdesansvarig för stöd och matchning på PerformIQ:

08-410 575 00

stom@performiq.se

Så ansöker du till PerformIQ potential via arbetsförmedlingen

  • 1. Kontakta Arbetsförmedlingen
  • 2. Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten
  • 3. Välj PerformIQ, ange vårt KA-nummer: (10067911 Stockholm) (10067862 Malmö) (10067912 Örebro). Vill du delta via distans anger du KA-nummer: 10067911.
  • 4. Vi skapar ett individuellt anpassat program just för dig!
  • 5. Mål: Du hittar ett nytt jobb eller utbildning