• Översätt
PerformIQ Padelnätverk

PerformIQ Padelnätverk

Att vi på PerformIQ älskar idrott har väl knappast undgått någon. Att vi dessutom tycker om att nätverka, och gärna samtidigt som vi tränar har drivit uppstarten av vårt Padelnätverk. Vi blandar nöje med nöje – kan man säga. Välkommen att hänga på!

Äntligen kan vi slå upp dörrarna för vårt efterlängtade padelnätverk. Ett nätverk skapat ur kärleken för idrott, näringsliv och nätverkande. Men också för alla svårt sjuka barns rätt att få vara nära sin familj under tuffa sjukhusvistelser.

PerformIQs padelnätverk genomför vi tillsammans med vår sedan länge samarbetspartner Ronald McDonald Hus – en ideell stiftelse som arbetar för att alla svårt sjuka barn ska få bo tillsammans med sin familj, nära sjukhuset, under tuffa behandlingsperioder.

I nätverket träffas vi fyra gånger under hösten för padelspel, gemenskap och nätverkande. Vi bjuder på såväl frukost och tuffa matcher (med glimten i ögat såklart). Mellan speltillfällena bjuder vi in till digitala föreläsningar med idrottsprofiler eller inspiratörer i näringslivet.

Det är givetvis helt kostnadsfritt att vara med i nätverket, men vi uppmuntrar och uppmanar alla våra deltagare att bidra med en valfri summa till Ronald McDonald Hus.

Läs mer om nätverket här