Välkommen på PQ padel

Att vi på PerformIQ älskar idrott har väl knappast undgått någon. Att vi dessutom tycker om att nätverka, och gärna samtidigt som vi tränar har drivit uppstarten av vårt Padelnätverk. Vi blandar nöje med nöje – kan man säga. Välkommen att hänga på!

För att alla svårt sjuka barn ska få vara nära sin familj

Särskilt stolta är vi för att vi får anordna det här nätverket tillsammans med vår långtgående samarbetspartner Ronald McDonald Barnfond. En ideell insamlingsstiftelse som arbetar för att svårt sjuka barn ska bo tillsammans med sin familj i en hemlik och trygg miljö, nära sjukhuset.

Ronald McDonald Barnfond är beroende av donationer för att kunna driva sin verksamhet och erbjuda fler familjer ett hem nära sjukhuset. Det kan även handla om att göra nödvändiga renoveringar och skapa en trivsam hemmiljö till familjerna, men också för bygga fler Ronald McDonald Hus eller bygga ut befintliga.

Det är helt kostnadsfritt att delta i nätverket men vi uppmanar alla som deltar att i samband med anmälan swisha en valfri summa för att stötta denna fina stiftelse.

Läs mer om hur du kan stötta Ronald McDonald Barnfond här

Digitala föreläsningar – Exklusivt för medlemmar

Utöver våra padelträffar bjuder PerformIQ på digitala föreläsningar med profiler från såväl idrotten som näringslivet. Bland annat kommer ni få lyssna till några av våra stjärnor i Hall Of Fame, stjärnskott i näringslivet och andra profiler som på ett inspirerande vis delar med sig av sin resa.

Affärsnätverk och padelspel

Under våra padelträffar träffas vi för gemensam frukost, padelspel och nätverkande. Givetvis är du varmt välkommen att ta med kollegor, vänner eller bekanta som du tror hade uppskattat nätverket lika mycket som vi gör. Glöm inte att meddela oss om du tar med dig någon till padelspel så vi kan förbereda för det – eller be ditt sällskap att anmäla sig via formuläret nedan för att säkra sin plats.

Schema padelspel

Stockholm – PDL Center, Frihamnen
Malmö – Padel Crew, Flansbjersvägen Arlöv
Örebro – First Padel, Västra Vagngatan 1

Det praktiska

Varje tillfälle består av 1,5 timmes spel. Enkel frukost serveras 30 minuter innan vi kör igång och vi finns kvar 30 minuter efter varje match för eftersnack. Du får ett mail inför varje speltillfälle om vilken bana vi träffas på.

Dagen innan varje digital föreläsning får du ett mail med Zoom-länk så du kan ansluta till föreläsningen.

Digitala föreläsningar

Anmäl dig till nätverket här