Vem blir Årets affärskvinna?

Tre företag är nominerade, bara en kan ta hem titeln Årets affärskvinna inom svensk sportbransch 2018. En utmärkelse som lyfter kvinnor inom sportbranschen.
Dela denna artikel i sociala medier

För åttonde året i rad utser Svenskt sportforum Årets affärskvinna inom svensk sportbransch. PerformIQ har varit samarbetspartners från start. För att nomineras till utmärkelsen krävs följande

  • Verka inom näringslivet i den svenska sportbranschen.
  • Ha uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och/eller genomfört förändringar som kommer att ha stor positiv betydelse för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet.
  • Främja andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag hon verkar på.
  • Ej ha fått utmärkelsen tidigare.

"Det här är kvinnor som är dedikerade sina uppdrag, som sätter laget före jaget och som har ett driv utöver det vanliga"

Nominerade är: 
Image
Image
Image

Christiane Dolva Törnberg
CSR Manager & Hållbarhetsansvarig, Fjällräven

Annika Mustalahti,
Nordic eTailing Manager
Adidas

Camilla Schmidt,
Sälj Sverige/Web &
Maria Frykman Forsberg, VD,
Isbjörn of Sweden

Varför är PerformIQ samarbetspartner?

   – På PerformIQ jobbar vi för ett inkluderande och mer jämställt näringsliv. Vi tycker att goda prestationer är något som ska lyftas och uppmärksammas i alla sammanhang och blir lite extra glada över att få vara med och dela ut just priset Årets affärskvinna. Sport och idrott finns i vårt DNA och årets nominerade besitter allihop egenskaper som vi värderar högt när vi bemannar och rekryterar. Det här är kvinnor som är dedikerade sina uppdrag, som sätter laget före jaget och som har ett driv utöver det vanliga, säger Sara Davidsson, vice VD PerformIQ och medlem i juryn för utmärkelsen.

SVENSKT SPORTFORUM

Är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport och fritidsartiklar i Sverige. De arbetar som medlemsorganisation genom att erbjuda utbildning, utveckling, rådgivning, samverkan och verka för en god lönsamhet och tillväxt i branschen.

Vinnaren kommer att avslöjas den 9 april under branschmiddagen på ISPO Academy Scandinavia i Stockholm.

FLER Nyheter