Om webbplatsen

Performiq.se syfte är att erbjuda företag samt jobbsökande information och kontakt om våra tjänster inom rekrytering och bemanning. All information på hemsidan finns endast på svenska med undantag för enskilda jobbannonser vi publicerar.

Local storage (cookies)

performiq.se använder local storage som innebär att vi sparar vissa val du gör på sidan. Genom användande av vår hemsida godkänner du att detta sker.

Vi använder local storage för att:

  • Komma ihåg vilket region och/eller bransch du söker jobb mot.
  • Ge dig mer relevanta jobbtips i liknande branscher/regioner som du visat intresse för.
  • Tillsammans med google analytics tillhandahålla statistik för att mäta, utvärdera och förbättra hemsidan.

Du kan välja att stänga av local storage via inställningar i din webbläsare.

Loggan

Användning av PerformIQs logga på andra webbplatser får endast ske efter godkännande av PerformIQs marknadsavdelning. Loggan får inte ändras i färg eller form än det som är fastställt i PerformIQs grafiska profil. Logga kan erhållas genom att kontakta marknad@performiq.se 

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras enbart i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vi garanterar att dina uppgifter inte kommer att användas i andra sammanhang eller av andra företag. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning.

Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se. Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan.

Support

Om du har frågor eller funderingar gällande vår hemsida eller kanaler som sociala medier kan du maila marknad@performiq.se