Vår nya operativa chef och vice VD

PerformIQ växer och som ett steg i detta välkomnar vi vår nya operativa chef och vice VD, Sara Davidsson. För att lära känna Sara lite bättre, passade vi på att ställa några frågor till henne.
Dela denna artikel i sociala medier

Hur skulle du beskriva dig själv?
     – Idrottsintresserad trebarnsmamma med stor passion för ledarskap och att utveckla företag. Träning och hälsa är ett stort intresse och något som har följt mig genom hela mitt liv, både privat och yrkesmässigt.
De senaste tio åren har jag arbetat som chef, främst i tillväxtbolag. Jag drivs av idén om att bidra till ett bättre samhälle, att få göra skillnad och trivs i entreprenörsdrivna arbetsmiljöer, där det är fartfyllt, resultatorienterat och med medarbetarnas engagemang i fokus.

Vad gjorde du innan PerformIQ? 
     – Jag har bland annat varit HR-chef och operativ chef med en tyngdpunkt inom bemanning, rekrytering och utbildning. Oavsett vilken roll jag befinner mig i så hamnar människorna alltid överst på agendan. HR och kommunikation har löpt som en röd tråd genom hela min karriär.

"Oavsett vilken roll jag befinner mig i så hamnar människorna alltid överst på agendan"

Vad fick dig att välja PerformIQ som din nästa utmaning?
     – Kombinationen människor, idrott och näringsliv. Med erfarenhet från föreningsliv och vetskapen om hur idrott har format mig som människa och yrkesperson, vet jag att PerformIQs nisch, personal med idrottens egenskaper har en oerhörd potential. PerformIQ bemannar och rekryterar med personer som har egenskaper som ansvar, dedikation och resultatfokus. Det gör stor skillnad. Inte bara för enskilda kundföretag, utan också för näringslivet i stort.

Vad är dina mål för PerformIQ? 
     – Vi ska göra mer av det som vi redan gör och ta en större del av marknaden. Vi ska bli ännu mer kundorienterade. Sätta kundens behov i fokus när vi vidareutvecklar vårt erbjudande. För att kunna åstadkomma det behöver vi öka våra kunskaper om marknaden och de intressenter som finns runt om oss. Det handlar mycket om att lyssna, ta till oss och förstå varför vi gör det vi gör. När vi gör det kommer vi att bli ännu bättre på att förmedla varför vi finns och hur vi kan vara till hjälp för företag och organisationer.

Som företag har vi en stark kärna i form av de värderingar som ligger till grund för allt vi gör. Detta ska vi vara rädda om. Kulturen är ett ständigt pågående arbete och något som behöver prioriteras för att vi ska nå våra mål. Förmågan att skapa engagemang och motivera vår personal tror jag är helt avgörande när det handlar om våra resultat.

FLER Nyheter
Tips från coachen

Tips, kontakt och spelregler

Lediga tjänster

I platsbanken finns alla våra tillgängliga jobb samlade på ett ställe. Så du enkelt kan söka.
Läs mer

Att jobba som konsult

Våra konsulter berättar om sina upplevelser av PerformIQ. Samt lite tips från coachen.
Läs mer

Jobba internt hos oss

Har du vad som krävs? Här berättar vi om hur det är att jobba på företaget som har idrotten i sitt DNA.
Läs mer

Om PerformIQ

Här finns berättelsen om hur allt började, vår värdegrund och vart vi är påväg idag.
Läs mer

I behov av personal?

Vill du rekrytera eller bemanna? Läs mer om varför företag använder oss för att stärka sina team.
Läs mer

Team Aron Assistans

Upptäck vårt assistansbolag som vi äger tillsammans med Aron Anderson och Tomas Fogdö.
Läs mer

Sociala medier

Häng med i de senaste nyheterna, tipsen och intervjuerna! Följ oss i sociala medier.

Kontakt

Har du tips, frågor eller andra funderingar? Kontakta oss, så berättar vi mer!
Läs mer