Välkommen Teodor

Dela denna artikel i sociala medier

I samband med vår starka tillväxt behöver vi även fler drivna medarbetare. I Stockholm har nu vår nya kandidatansvarig Teodor Nellvik börjat och här få du en kort presentation av honom.

Hej Teodor, berätta lite om dig själv?
Jag är 25 år gammal och är född, uppväxt och bosatt i Stockholm. På min fritid umgås jag mycket med min familj och vänner. Gillar att vara väldigt aktiv och träna alltifrån gym och kondition till golf samt innebandy. Ställer stora krav på mig själv i allt jag åtar mig och gillar utmaningar samt uppnå uppsatta mål. Jag har även en stor passion för fotbollslaget Liverpool FC, kanske för mycket för mitt eget bästa ibland. När det gäller utbildning har jag en dubbelexamen i ekonomi och sociologi från Södertörns Högskola.

Vad fick dig att söka jobb hos PerformIQ?
Jag sökte mig till PerformIQ för jag tycker bemanning och rekryteringsbranschen är väldigt intressant. Detta kombinerat med PerformIQs idrottsnisch gjorde att jag sökte mig hit, då jag tyckte det passade mig utomordentligt med min idrottsbakgrund. Hela PerformIQ som företag tycker jag genomsyras av viktiga egenskaper så som vinnarinstinkt, ledarskap och ansvar. Alla dessa egenskaper kan kopplas samman och hämtas från idrott.

Vad kommer vara din roll hos oss?
Jag kommer arbeta mycket med att öka kandidatinflödet samt säkerställa så vi på PerformIQ hittar rätt kandidater till de olika kompetensområdena vi verkar inom.

Du har ett SM-guld i innebandy, berätta mer om detta?
Det stämmer, min idrottsbakgrund kommer främst från innebandyn där jag vunnit SM-guld vilket var en otrolig häftig upplevelse att vara med om. Egentligen var hela slutspelet en rolig och häftig upplevelse då jag var väldigt ung när det skedde. Att få spela med och mot de bästa i Sverige ställer stora krav på dig och att hantera den pressen som kommer med det, detta är något som jag tagit med mig i vanliga livet, både gällande jobb och tidigare studier.

I helgen åkte du Vasaloppet för tredje gången? Hur gick det för dig?
Det gick bra! Jag hade ett personligt mål att sluta på en tid under sex timmar, vilket jag gjorde. Tiden i år blev 05:55 vilket jag är mycket nöjd med. Förhållandena i år var betydligt bättre än tidigare år jag åkt, förutom ett stavbrott i första backen vilket löste sig rätt snabbt, var det bara motvinden som försvårade det hela lite.

Varm välkommen!