Hallå där Anna Melander!

Dela denna artikel i sociala medier

I Örebro har PerformIQ en ny stjärnsäljare. Nu när vårsolen kikar fram, har hon blivit riktigt varm i kläderna. Vi tog oss ett snack med Anna Melander.

Hej Anna! Hur är läget?
Det är bra! Att jobba på PerformIQ är en spännande utmaning varje dag.

Du har jobbat som säljare på PerformIQs Örebro-kontor sedan februari. Har du erfarenhet av sälj sedan tidigare?
Nej det här är första gången. Tidigare var jag sjuksköterska, utbildare och nu senast systemförvaltare. Allt inom Landstinget. Jobben är lika men ändå väldigt olika. Att vara driven, fatta snabba beslut, ha mycket kundkontakt och vara spindeln i nätet är likt. Men så mycket är såklart helt annorlunda! Det känns väldigt skönt att komma ifrån Landstingets strikta ramar. Att jag får vara en del av det här suveräna gänget, gör såklart vardagen ännu bättre.

Alla som är anställda på PerformIQ har idrottsbakgrund. Vilken är din?
Idrott är en självklarhet i mitt liv. Som ung spelade jag fotboll. Idag blir det löpning, styrketräning, longboard och skidor. Idrotten har gjort mig bättre på att fokusera och att kämpa på trots motgångar. För två år sedan skulle jag, min man och två andra bestiga Kebnekaise. Vi hade förberett oss, främst mentalt, hur länge som helst. På morgonen då det skulle ske, sa guiden att det var för riskfyllt. Det skulle bli strålande sol och solens värme ökar risken för laviner. Men jag gav mig inte. Min enda tanke var ”jag ska upp”. Så jag övertalade guiden och gruppen att vi skulle försöka. Utsikten från toppen var magisk.

 

FLER NYHETER OCH TIPS