Hallå där Anna Lindeborg Nilsson vår nya konsultchef

Dela denna artikel i sociala medier

Hur är läget såhär första månaden på jobbet?
– Jo men det är bra. Jag kör på helt enkelt!

Vart kommer du ifrån?
– I livet eller i karriären? I livet så är jag uppvuxen på en gård utanför Vimmerby men nu bor jag i Stockholm. I karriären så kommer jag från att ha arbetat som managementkonsult. Vilket jag ser som en styrka i min nya tjänst. Jag vet hur det är att vara konsult ute på företag. Jag upplevde ibland att jag inte tillhörde. Att jag hamnade i något ingenmansland. Jag vet hur det är att komma ut till nya företag och att det inte är jättelätt att alltid behöva leverera. Jag har också jobbat som projektledare med många bollar i luften.

”Jag vet hur det är att vara konsult ute på företag”

Som barn hade du egen häst, hur har det format dig som människa?
– Jag har vuxit upp på gård med hästar och rent krasst så var det så att om jag inte matade, vattnade och tog in och ut hästen till hagen så dog den. Så enkelt var det. Det lärde mig mycket om att ta ansvar. Jag drömmer fortfarande om hästar och kommer att ha häst igen. Men nu fungerar det inte.

En av Annas favoritaktiviteter är att laga mat och baka. Ett intresse som gav henne en andraplats i Hela Sverige bakar 2015.
– Det var en personlig utmaning mer än något annat. Jag ville känna mig mer bekväm med att vara i centrum och så gillar jag ju att baka. Att vara med i programmet har gett många ringar på vattnet. Till exempel har jag sålt recept och hållit i bakkurser. Både för barn och som företagsevenemang. I höstas producerade jag bak- och matfilmer för Nyheter24. Förra våren hade jag livevideos på Facebook där jag bakade och svarade på frågor varje onsdag i 20 minuter.

Vill du inspireras av Annars bakning? Besök hennes blogg för lite TV-vinnande recept!

 

FLER NYHETER OCH TIPS