Örebro SK Ungdom i samarbete med PerformIQ

PerformIQ blir Örebro SK Ungdoms samarbetspartner med allt som gäller personal och arbete. – PerformIQ är pusselbiten som vi saknat. Samarbetet ger oss ytterligare verktyg att utvecklas och nå vårt mål att bli Sveriges mest framgångsrika barn- och ungdomsförening, både ur ett idrottsligt perspektiv och när det gäller mångfald, jämställdhet och samhällsnytta, säger Sara Larson Ullbrand, CRM och kommunikationsansvarig på ÖSK.
Dela denna artikel i sociala medier

Som samarbetspartner till ÖSK Ungdom kommer PerformIQ hjälpa föreningen att hitta och erbjuda jobb till tränare, medlemmar, familjemedlemmar och andra aktiva som är över 18 år. För varje person som får jobb via PerformIQ, får ÖSK Ungdom en kickback.

" Genom att ge ungdomar rätt verktyg och erfarenhet, får de tidigt lära sig kopplingen mellan idrottsliv och arbetsliv "

     – Detta kommer väl till pass för många i föreningen. Till exempel våra tränare som studerar vid universitetet och inte vet var de ska ta vägen under sommar- eller juluppehåll. Med det här erbjudandet har de möjlighet att stanna i Örebro och arbeta, säger Sara Larson Ullbrand.

PerformIQ kommer också att erbjuda föreläsningar och workshops till föreningens ungdomar om kopplingen idrottsliv och arbetsliv. Med extra fokus på medlemmarna som har fyllt 16 år och ska söka sina första feriejobb.

Något som känns extra bra för Katarina Anfelt, konsultchef och rekryteringskonsult PerformIQ. Då hon tycker att det är viktigt att stärka ungdomarna i vetskapen om att de redan nu har erfarenheter som är nyttiga i arbetslivet.

      – Genom att jobba aktivt med CV-skola kan vi tidigt stötta ungdomarna i deras arbetsliv. Vårt mål är att stärka dem i vetskapen om att de har massor av bra erfarenheter som är attraktiva på arbetsmarknaden.Som att de förstår vikten av att kunna samarbeta med alla människor och vad ett lyckat samarbete kan åstadkomma. Att de är vana vid att jobba mot uppsatta mål och att om de tränar på något så blir de också bättre.Det är inställningar och meriter som är attraktiva på arbetsmarknaden, säger Katarina Anfelt och fortsätter

     – Personer som satsar på sin idrott, kan ibland få svårt att komma ut i arbetslivet efter sin elitsatsning. Något som PerformIQ arbetar för att förebygga. Genom att ge ungdomar rätt verktyg och erfarenhet, får de tidigt lära sig kopplingen mellan idrottsliv och arbetsliv. Att arbeta tillsammans med idrottsföreningar som delar vår värdegrund, så som ÖSK Ungdom, känner helt fantastiskt! Säger Katarina Anfelt

Vill du läsa mer om våra föreningssamarbeten? Klicka här. 

FLER Nyheter
Våra senaste lediga tjänster
[job ads rss]
Tips från coachen

Tips, kontakt och spelregler

Lediga tjänster

I platsbanken finns alla våra tillgängliga jobb samlade på ett ställe. Så du enkelt kan söka.
Läs mer

Att jobba som konsult

Våra konsulter berättar om sina upplevelser av PerformIQ. Samt lite tips från coachen.
Läs mer

Jobba internt hos oss

Har du vad som krävs? Här berättar vi om hur det är att jobba på företaget som har idrotten i sitt DNA.
Läs mer

Om PerformIQ

Här finns berättelsen om hur allt började, vår värdegrund och vart vi är påväg idag.
Läs mer

I behov av personal?

Vill du rekrytera eller bemanna? Läs mer om varför företag använder oss för att stärka sina team.
Läs mer

Team Aron Assistans

Upptäck vårt assistansbolag som vi äger tillsammans med Aron Anderson och Tomas Fogdö.
Läs mer

Sociala medier

Häng med i de senaste nyheterna, tipsen och intervjuerna! Följ oss i sociala medier.

Kontakt

Har du tips, frågor eller andra funderingar? Kontakta oss, så berättar vi mer!
Läs mer