Jobba som konsult

Bli vår lagkamrat

Våra konsulter är våra lagkamrater. Som lagkamrat hos oss jobbar du med, inte för, PerformIQ. Du blir en del av vårt lag och får tillgång till en personlig "tränare" under din anställningstid.

Våra lagkamrater är anställda av PerformIQ, men du jobbar ute hos en eller flera av våra kunder där längden på uppdragen kan komma att variera. Vi samarbetar med företag som söker konsulter inom bland annat administration, sälj, HR, ekonomi, teknik, lager och produktion.

Våra lagkamrater har ordet

”Sedan mitt första möte med PerformIQ har jag varit positiv till företaget. Som konsult känner mig sedd och uppskattad. Det gör att jag vill fortsätta jobba på och göra det bästa jag kan! Jag gillar också att PerformIQ ser de egenskaper jag som idrottare har och uppmuntrar mig att använda de på jobbet. Idrottsintresset bidrar även till en gemenskap inom PerformIQ.

Cecilia

Vårt lags styrkor

Image
Vi förstår och stöttar dig i din idrottssatsning
Image
Vi ser dig som en lagkamrat och medarbetare
Image
Vi är auktoriserade och följer kollektivavtal
Image
Möjlighet till friskvårdsbidrag
0%
av våra konsulter är nöjda/mycket nöjda med oss som arbetsgivare
0%
av våra konsulter skulle rekommendera andra att söka jobb via oss

Vi stöttar dig i karriären

På PerformIQ är vi ett team av drivna rekryteringskonsulter och konsultchefer. Tillsammans jobbar vi för att du ska hitta rätt uppdrag och trivas ute hos våra kunder. Våra lagkamrater har en personlig konsultchef, eller tränare, som vi kallar dem. Tränaren finns där för stöttning och bollplank under hela din anställning.

Våra lagkamrater har ordet

”PerformIQ har inte bara hjälpt mig att hitta en anställning. De har förändrat mitt liv. Fotbollen tar mycket av min tid och PerformIQ har verkligen visat förståelse för mitt tränings- och matchschema. De har hjälpt mig att hitta jobb som fungerar optimalt utifrån mina förutsättningar. PerformIQ bryr sig verkligen om sina konsulter och ser mig som en i laget. Vi arbetar tillsammans."

Vladislav

Trivsel och säkerhet

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag genom Almega. En auktorisation innebär att vi följer lagar och regler. Vi är kollektivavtalsanslutna och säkerställer att du som konsult får avtalsenliga villkor samt följer etiska regler och allmänna leveransvillkor. Läs mer på tryggbemanning.se.


Din trivsel och trygghet är av yttersta vikt för oss. För att säkerställa detta arbetar vi med årliga undersökningar. Under din anställning blir du även inbjuden på olika event där du erbjuds möjlighet att nätverka med andra lagkamrater.
Tips från coachen

Tips, kontakt och spelregler

Nya utmaningar

Har du idrottens egenskaper? Läs mer om hur vi hjälper dig att ta nästa steg i karriären.
Läs mer

Lediga tjänster

I platsbanken finns alla våra tillgängliga jobb samlade på ett ställe. Så du enkelt kan söka.
Läs mer

I behov av personal?

Vill du rekrytera eller bemanna? Läs mer om varför företag använder oss för att stärka sina team.
Läs mer

Taktik och strategi

Längre intervjuer och handfasta tips, oavsett om du söker jobb eller personal.
Läs mer

Sociala medier

Häng med i de senaste nyheterna, tipsen och intervjuerna! Följ oss i sociala medier.

Kontakt

Har du tips, frågor eller andra funderingar? Kontakta oss, så berättar vi mer!
Läs mer