“PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi tror att de bästa kandidaterna har varit eller är aktiva inom en idrott eller föreningslivet. Vi erbjuder därmed personal med bakgrund inom idrotts- och föreningsliv kombinerat med efterfrågad utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!”

PerformIQ Bemanning erbjuder hjälp vid inhyrning av lagkamrater till dig och ditt team. Våra konsultchefer har mångårig erfarenhet av bemanning och rekrytering och agerar konsultativt gentemot dig som rekryterande chef under pågående bemanningsuppdrag. Vi arbetar branschbrett och efter en genomgång om nuläge och rollbeskrivning tar vi beslut om hur samarbetet ska läggas upp tillsammans med varje specifik kund.

PERFORMIQ BEMANNING

Jourbemanningen riktar sig till er som har behov av snabb hjälp vid arbetstoppar. Du som kund kan ringa vår jourtelefon mellan klockan 06:00-17:00 under helgfria vardagar och beställa personal från vår poolverksamhet som består av lagkamrater som kombinerar ett arbete via PerformIQ med en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom idrott, studier eller annat arbete. Inom 15 minuter får du en återkoppling från våra medarbetare.

Ring jourtelefonen på  076 610 40 92

Långtidsbemanningen riktar sig till er som har ett mer långvarigt behov. Precis som inom poolverksamheten är lagkamraterna anställda via PerformIQ men de utför sitt dagliga arbete hos en och samma kund åt gången. Efter avslutat uppdrag finns goda möjligheter för en överrekrytering till kunden, om båda parterna så önskar.

VÅRA KANDIDATER

För att särskilja en PerformIQ-kandidat lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna i rekryteringsprocessen. Rätt egenskaper kombinerat med utbildning och erfarenhet skapar förutsättningar för en framgångsrik organisation och ett lönsammare företag

IDROTTENS EGENSKAPER

  • Ansvar – att ta ansvar för sitt eget arbete och för företagets utveckling
  • Dedikation – att se möjligheter istället för problem och aldrig ge upp, trots motgång
  • Fokus – att ha förmåga att kunna avgöra vad som är viktigt och vad som behöver prioriteras
  • Hälsa – att ha förståelse för att en god hälsa är en förutsättning för att kunna prestera på toppnivå
  • Ledarskap – att coacha varandra i vår individuella och organisatoriska utveckling
  • Teamkänsla – att arbeta tillsammans genom att peppa, stötta och bemöta varandra med respekt
  • Vinnarinstinkt – att ha en inre drivkraft till att vilja prestera bättre än andra.

FÖR OSS ÄR KONSULTEN EN LAGKAMRAT

Vi på PerformIQ anser att personalen är vår absolut största tillgång. Du kommer inte att arbeta för PerformIQ, utan med PerformIQ. Vi har ett högt fokus på personalvård och anordnar gärna aktiviteter tillsammans med våra lagkamrater för att hela tiden stärka lagandan och gemenskapen. Våra lagkamrater är alltid välkomna till våra kontor!

Att arbeta som lagkamrat hos PerformIQ innebär en utmanande och varierande vardag där din arbetsplats kan variera från dag till dag. Du erbjuds spännande karriärmöjligheter inom ett flertal branscher. Som medarbetare på ett snabbt växande företag med idrotten som största fokus får du möjligheten att skapa ovärderliga kontakter och erfarenhet för ditt framtida arbetsliv.

Behöver du personal?

Kontakta oss så kontakta vi dig kring upplägg för att hitta personal med rätt egenskaper. Är behovet akut kan du också ringa vår jourbemanning mellan 06:00-17:00 under helgfria vardagar på 076 610 40 92