Arbetsgivare

Vill du ta din organisation till nästa nivå?

En idrottsbakgrund kan se olika ut, från hobbynivå till elitsatsning. Gemensamt för våra kandidater är att de har utvecklat vinnarinstinkt, stark teamkänsla och förmågan att fokusera när det krävs. Vill du bygga bästa laget så behöver du dedikerad personal med rätt uppsättning egenskaper. Vi är experter på att hitta perfekta synergier mellan idrott och näringsliv. Vi kallar det för det bästa av två världar.

Arbetsgivare

VILL DU TA DIN ORGANISATION TILL NÄSTA NIVÅ?

En idrottsbakgrund kan se olika ut, från hobbynivå till elitsatsning. Gemensamt för våra kandidater är att de har utvecklat vinnarinstinkt, stark teamkänsla och förmågan att fokusera när det krävs. Vill du bygga bästa laget så behöver du dedikerad personal med rätt uppsättning egenskaper. Vi är experter på att hitta perfekta synergier mellan idrott och näringsliv. Vi kallar det för det bästa av två världar.

Jourbemanning

När du behöver en avbytare och bänken är tom.

Ring jourbemanning:

Varför Performiq?

FÖR TEAMKÄNSLA I HELA ORGANISATIONEN

Vi lever som vi lär. Våra grundare och samtliga anställda har idrottsbakgrund. PerformIQs laganda och vinnarinstinkt, gör att vi kämpar lite mer för att hitta den ultimata kandidaten till just er. Våra kandidater har mer än rätt CV. De har egenskaper som lyfter ert arbetslag.

Hyra eller rekrytera personal?

Bemanning

Våra lagspelare kompletterar ditt team när du behöver det. Arbetstoppar, planerad eller oplanerad frånvaro, vi löser det. Då vi aktivt söker personer med idrottens egenskaper kan du som arbetsgivare vara säker på att vi matchar laget med rätt spelare. Våra tjänster formas efter era behov.

REKRYTERING

Vår kandidatbank och nätverk är fyllt med idrottens egenskaper. Kandidater som är ansvarstagande, fokuserade, målinriktade och har ledaregenskaper. Vi erbjuder en träffsäker och smidig rekryteringsprocess där vi utgår från dina önskemål och behov för att finna precis den kandidat du behöver.

SPELIDÉN SOM VINNER MATCHEN

Föreningsnätverk

Idrottssverige är fantastiskt och vi hör dit. Vi hittar många kompetenta kandidater i vårt stora kontaktnät inom svensk idrott och föreningsliv. Det ger dig som arbetsgivare ett större urval.

Bästa av två världar

Vi vet att ett lag behöver spelare med olika bakgrund och kompetens för vinna. Vi matchar rätt egenskaper och kompetens för bästa resultat, som vi lärt oss inom idrotten.

Idrotten i vårt DNA

Den där extra milen, du vet. Vi vet att det är den som avgör när det närmar sig mål. Vi lever efter vår affärsidé och jobbar alltid lite hårdare för att hitta er nya lagspelare.  It’s all about commitment!

VÅRA tjänsteområden

Vi förmedlar kandidater inom flertalet tjänsteområden till er organisationen, hela vägen från junior till chefskompetens. Vår styrka är vårt nätverk och vår attityd, präglad av idrotten.

Image
Image
Image
Image

Butikspersonal

VIKARIEPOOL

LAGER, LOGISTIK

Och mer...

DET ÄR RESULTATEN SOM RÄKNAS

96% är nöjda med service och bemötande
95% av våra konsulter rekommenderar oss
92% av konsulterna är nöjda med oss som arbetsgivare
90% av våra kunder kan rekommenderar oss
Rekryteringsprocessen

TOPPSATSNING FRÅN START TILL MÅL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Låt oss kontakta dig
Image
Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig och berättar mer.
Case och referenser

SÅ säger våra kunder

Image

PerformIQ hjälper oss på Ronald McDonald Hus att bemanna nätterna då vi har personal i Huset dygnet runt. Medarbetarna är otroligt lojala och ställer upp för oss och varandra. PerformIQ hittar personer som förstår vår verksamhet och är helt rätt för uppgiften.

Lotta Sterning
Verksamhetsansvarig
Ronald McDonald hus Uppsala

Image

PerformIQ innebär ett bra och enkelt samarbete. Med ett trevligt bemötande, stort intresse för oss som kund och de levererar duktiga medarbetare till våra butiker. Att medarbetarna dessutom har ett genuint intresse för idrott är såklart något vi värderar högt.

Carola Arvidsson
Staffing optimizer
Stadium Sverige AB

Image

Vi har anlitat PerformIQ under flera år och har en väldigt positiv erfarenhet av dem. Till 99 % har vi  bemannat med PerformIQs konsulter när vi har behövt personal med kort varsel, men även gjort några rekryteringar. PerformIQ levererar arbetssugen personal och återkopplar snabbt. Idrottsbakgrunden för med sig positiva egenskaper in i arbetslivet.

Ove Hallingstam
Säljchef Elektroskandia region Stockholm

Image

PerformIQ hjälper oss snabbt och enkelt med kompetent personal som har en känsla för service. Deras kandidater med idrottsbakgrund passar perfekt i vår miljö. PerformIQ är ambitiösa och levererar allt från kandidater med specifika kunskaper till ett högt antal personer.

Ida Rosenberg
Koordinator
Löfbergs Lila Arena

Image

PerformIQs önskan om att skapa sig en djupare förståelse för vår verksamhet, kultur och medarbetare har inneburit flera lyckade rekryteringar

Jonas Heander
Finance manager
FESTOOL

Image

Genom PerformIQs lyhördhet och mod, har vi hittat engagerade och duktiga medarbetare, som redan från dag ett känts som en i laget.

Sandra Nordvall
Chef Ecom & Logistik
Atea Sverige AB

taktik och strategi

senaste tipsen och nyheterna

Tips från coachen

Mer om oss

Kontakt

Kontakta oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa er med erat personalbehov.
Läs mer

Dags för nya utmaning?

I platsbanken finns alla våra tillgängliga jobb samlade på ett ställe. Så du enkelt kan söka.
Läs mer

Om PerformIQ

Här finns berättelsen om hur allt började, vår värdegrund och vart vi är påväg idag.
Läs mer

Anslut din förening

Är du själv aktiv i en förening? Anslut er till vårt föreningsnätverk.
Läs mer

Team Aron Assistans

Upptäck vårt assistansbolag som vi äger tillsammans med Aron Anderson och Tomas Fogdö.
Läs mer

Sociala medier

Häng med i de senaste nyheterna, tipsen och intervjuerna! Följ oss i sociala medier.