ÄR ER FÖRENING MED?

PerformIQ samarbetar med idrottsföreningar i hela landet. I er verksamhet som ni bedriver på idrottsplanen, i idrottshallen eller stallet har ni utbildat individer som lärt sig idrottens egenskaper. Egenskaper som efterfrågas idag på arbetsmarknaden. Så gör som hundratals andra föreningar och anslut er till vår föreningsnätverk.

SÅ FUNGERAR SAMARBETET

Två utmaningar som de flesta föreningar har är att hitta nya intäkter och ett arbete till sina spelare. PerformIQ hjälper er med båda! Vi är idag Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag av Personal med idrottsbakgrund och jobbar med företag som letar efter era medlemmar. För alla idrottare som kommer in via vårt föreningsnätverk betalar vi ut hundratusentalskronor varje år till föreningslivet. Så här fungerar det:

  1. Ni anmäler er förening i formuläret nedan.
  2. Vi kontakter er och stämmer av hur ert föreningsbehov ser ut och vad vi kan hjälpa er med.
  3. Ni skickar tips på spelare som behöver jobb till vår föreningskoordinator. Ni kan också be era spelare söka direkt bland våra lediga tjänster här.
  4. När era medlemmar börjar arbeta via oss eller rekryteras ut till en kund får ni kickback!
  5. Varje kvartal skickar vi en sammanställning vad er förening har samlat in som ni vidare fakturerar oss.
  6. Vi följer upp samarbetet löpande.

Målet med våra samarbeten är att det ska ske på ett enkelt sätt. Tillsammans med vår långa erfarenhet från föreningslivet kan vi både förstå och hjälpa er organisation.

IDROTTSPOOLEN

Via vår idrottspool kan spelare själva ansluta sig där vi erbjuder en perfekt kombination mellan deras idrottssatsning och ett extrajobb. Läs mer om idrottspoolen  här.

KONTAKT

Har ni funderingar hur våra samarbeten med föreningslivet kan du kontakta vår föreningsansvarig Johan Sandahl på forening@performiq.se 

ANSLUT ER FÖRENING

 

Anmälan

 

Slutför

Personal med idrottsbakgrund

Genom att kombinera idrottens egenskaper med livserfarenheter, kompetens och utbildning kan vi leverera de bästa kandidaterna, oavsett yrkesroll. Vi tar fasta på det bästa från två världar – idrott och näringsliv! PerformIQ:s grundare, som fortfarande är aktiva i bolaget, har alla stora erfarenheter från idrott i kombination med gedigna erfarenheter från näringslivet. Vi vet vad vi talar om!