Malmökontorets tillväxt fortsätter och nu anställs två nya kollegor för att ge en mer lokal service via vår bemanningsjour. Ansvarig för bemanningsjouren i Malmö blir nya konsultchefen Fanny Greko tillsammans med bemanningsassistent Emma Pennsäter. Tillsammans kommer de hjälpa kunder och konsulter att ge personlig service när akuta personalbehov uppstår.

Kontorschef i Malmö, Lina Beaman förklarar satsningen

Vi startade upp Malmökontoret hösten 2012 och har sedan dess använt vår centrala bemanningsjour i Stockholm.  Med vår starka tillväxt på Malmökontoret har vi märkt ett större behov av en lokal förankring, varför vi nu har valt att starta upp bemanningsjouren även i Malmö. Ansvaret med vår bemanningsjour innebär att arbeta som ett lag med snabb och koordinerande service både externt mot kunder och konsulter såväl som internt tillsammans med övriga lagspelare.

Från idrotten är Fanny och Emma vana vid lagtillhörighet och att ta ansvar, varför jag tror att de kommer passa väl in i vår kultur och i deras tjänster. Båda kombinerar deras tjänster på PerformIQ med en satsning på deras idrott. Emma spelar elitfotboll i FC Rosengård (för tillfället utlånad till Bröndby) och blev även nyligen uttagen till U23 landslaget. Fanny är verksam som ledare inom gymnastiken.

Lär känna Emma och Fanny

Emma och Fanny

Emma och Fanny är redo för sin nya uppgift

Varför blev det PerformIQ?
Fanny: Jag sökte till PerformIQ eftersom jag står bakom tanken att personer med idrottsbakgrund har goda egenskaper och erfarenheter som man kan ha användning av även i arbetslivet. Tidigare arbetade jag som projektledare, men ville prova på att jobba inom rekrytering- och bemanning då jag gillar arbetets kombination av administration och kontakt med människor.

Emma: PerformIQ väckte ett stort intresse hos mig när jag läste inriktning på personer med idrottsbakgrund. Jag blev väldigt hoppfull när jag förstod att ett företag tagit till sig detta in i arbetslivet. Under många år har jag kämpat med att pussla ihop mitt elitsatsande med jobb. Tyvärr har det ofta krockat och gjort det svårt för mig att fokusera på båda delarna. Att vara omringad av människor som har förståelse för idrotten gör det möjligt för mig att kombinera min elitsatsning med jobb.

Hur ser din idrottsbakgrund ut?
Fanny: Jag har varit verksam inom gymnastikens värld sedan barnsben. Insåg tidigt att jag inte var framgångsrik som truppgymnast och satsade då på att bli ledare istället. Uppdraget som ledare har lärt mig att ta ansvar, planera och leda andra till att nå goda resultat. Jag är för närvarande ledare för ungdoms- samt juniortjejer i hemmaföreningen GK Motus-Salto men även landslagsledare för Sveriges juniormix inför EM i truppgymnastik 2018.

Emma: Jag började spela fotboll vid 8-års ålder i LB07. I tonåren bestämde jag mig för att jag behövde en ny utmaning och gick då vidare till FC Rosengård. Efter några år i Rosengård beslutade klubben och jag att det var viktigt för mig att få mer speltid som därför lånade ut mig till min nuvarande klubb Bröndby IF i Danmark, där jag för övrigt trivs jättebra. Idag är jag också uttagen till U23 landslaget och har totalt spelat 14 landskamper för ungdomslandslaget. Min fotbollskarriär har bidragit till jag är van vid att alltid komma i tid, ta ansvar, planera och strukturera min vardag på både fotbollsplanen såsom i arbetet.

Malmö Jourbemanning är öppen måndag-fredag 06.00-17.00 på telefon 0733 – 53 75 22

Jourbemanning resterande del av landet nås som tidigare via: 076 610 40 92

2017-11-01