Stockholmskontoret har gjort klart med tre nyförvärv för att stärka upp leveranssidan. För att lära känna dem bättre kommer här en presentation av våra nya lagkamrater.

Nya på Sthlms kontoret

Nyförvärven Malin, Matilda och Oscar

Först ut har vi Malin Öhman, som beskriver sig själv som en strukturerad och engagerad lagspelare. Hon kommer till oss med sprudlande ny energi, med tidigare erfarenhet från handelsbranschen och som kandidatansvarig från samma vår egna bransch.
Idrott har alltid varit en passion för Malin, som har spenderat många timmar i gymnastikhallar som truppgymnast. Anledningen till varför hon sökte sig till PerformIQ var för att hon själv anser sig vara definitionen av en sportnörd enda ut i fingerspetsarna. Nedanför har vi Malins egna ord när det gäller karriären och hennes framtidsvisioner.

Vad brinner du mest för i ditt arbete?
“Det finns väldigt mycket som är roligt med detta arbete. Det är väldigt givande att få hjälpa till och vara delaktig i människors arbetssökande. Jobbet är en stor del av våra liv och när man får vara med om att tillsätta en tjänst där både kund samt arbetssökande är nöjda, det är väldigt kul. ”

Vad har du för mål med din nya tjänst?
“Jag hoppas på att få lära mig så mycket nytt som möjligt men även att få bidra med den kunskap och erfarenhet jag har. Jag vill självklart vara med och bidra till många framgångsrika tillsättningar. ”

Matilda Agdur, har tidigare arbetat inom retail under majoriteten av hennes yrkesliv. Hennes senaste anställning var på ett svenskt klädföretag som regionschef. Vad det gäller träning är Matilda väldigt mycket för vardagsmotion och älskar träning i all form, både inomhus och utomhus! Egenskaperna som klingar väl med PerformIQs ledord har hon erhållit från dans som hon tidigare varit aktiv inom. Nedanför har vi Matildas egna ord när det gäller hennes yrkesroll och hennes koppling till PerformIQ.

Hur ser du på din yrkesroll?
“Jag ser min yrkesroll som konsultchef som väldigt bred – jag får både hitta rätt person till respektive uppdrag med allt vad det innebär och ha löpande kontakt med både kunder och kandidater. Det är ett arbete som är väldigt socialt samtidigt som det är otroligt viktigt att göra ett grundligt arbete för att attrahera och hitta rätt person för de olika uppdragen.”

Vad kände du till om PerfomIQ innan du började hos oss?
“Då jag är ny i branschen var jag inte bekant med PerformIQ sedan tidigare men jag kände väldigt snabbt att företagets värderingar går hand i hand med mina egna. Jag lockades både av PerformIQs idrottsprofil och av det personliga och professionella bemötandet! ”

Slutligen har vi Oscar Dahl, som beskriver sig själv som en idrottsgalning med en utmärkande egenskap att han fortfarande använder text-TV. På vintern talar hans påbrå till honom extra mycket och hans norska sida kommer fram med ett stort skidintresse framför TVn.

Flera olika anledningar ledde honom till oss, bland annat att han studerat med vår kära kollega Karolina i Halmstad och att han var redo för en ny utmaning i livet med ett brinnande intresse för branschen.

Vilken tror du blir din viktigaste roll i teamet?
“Svår fråga, jag hoppas och tror att mina tidigare erfarenheter som säljare kan komma till användning för lite nya inputs och infallsvinklar, samt kanske kunna få in en fot hos mina gamla kunder för nya spännande uppdrag för oss. Sen att jag är en genuin teamplayer kan komma väl till pass i det här sköna gänget. ”

Vad gör du på fritiden?
“För att låta något tragisk så har min fritid de senaste 26 åren varit ganska komprimerad pga fotbollen, men nu när jag tagit ett litet uppehåll så har en helt ny värld öppnat sig med lediga kvällar och helger. För att dra det lite kort blir det till att umgås med sambo, familj och vänner, maniskt tittande på Premier League samt träning i alla dess former. När tiden räcker till blir det även lite klinkade på min gitarr som legat och dammat de senaste åren. ”

Vi säger varmt välkomna till våra nya kollegor.

2017-04-18