I Göteborg pågår etableringen av nya kontoret och efter första halvåret är det dags att lägga i en ny växel med både utökning av personal men även flytt står på agendan. Kontorschefen Fredrik Scander ger en uppdatering.

Ni har nu varit igång i dryga halvåret. Hur har starten varit och hur har PerformIQ mottagits på västkusten?
Med erfarenhet från bemanning och rekrytering inom flera olika branscher sedan 2003 är jag positivt överraskad av intresset för vår idrottsprofil. Jag har tidigare startat upp två bemanningsföretag men aldrig stött på ett sådan positivt bemötande. Vår idrottsprofil och nära samarbete med idrottsföreningar öppnar verkligen dörrar. Det känns fantastiskt att bli så glatt bemött både när jag träffar både kunder och kandidater.

Fredrik ser fram emot ett spännande 2017 för vårt Göteborgskontor

Nu söker du även efter en kundansvarig säljare Berätta mer och hur är status på tjänsten?
Det är en väldigt spännande tjänst. Vi söker den som vill vara med och etablera PerformIQ i regionen.  Vi ser en stor potential som ger bra förutsättningar att få vara med och påverka samt utforma sin roll. Vi är igång med processen men tar löpande emot ansökningar. Det vi söker är en person med någon erfarenhet som säljare, gärna i början av sin karriär. Branscherfarenhet är inget krav men man ska vara hungrig, nyfiken med mycket energi. Naturligtvis finns idrottsprofilen också med i CV:t. Så känner man sig träffad på beskrivningen så skall man skicka in sin ansökan via https://performiq.se/job/2413/

Hur ser målen för 2017 ut för Göteborg?
Vi kommer att behöva ett nytt kontor efter sommaren då vi växer så det knakar och inte får plats i de nuvarande lokalerna när hösten drar igång. Vi har naturligtvis ett budgetmål, men framförallt skall vi sätt PerformIQ på kartan i Göteborgsregionen som ett bemanning- och rekryteringsbolag att räkna med. Efter sommaren blir vi kompletta då vi även får in en Konsultchef internt från bolaget som har lyckan att flytta till Göteborg. Slutligen ska vi inte glömma att ha kul på vägen.

Hur känns det att våren är på ingång?
Fantastiskt, det är nu mer ljust när man kommer till jobbet. Idag hann jag också med 2 km i simbassängen innan jobbet.

Är du Fredriks och Göteborgskontorets nästa kollega? Sök tjänsten här: https://performiq.se/job/2413/

 

2017-03-13